19 / 04 / 2024

izmir hastane

izmir hastane

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşa edecek.

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.

TAPDİ'den İzmir'e 140 milyonluk 2 hastane!

TAPDİ Oksijen A.Ş, İzmir’e 2 sağlık merkezi kazandırdı. Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezi hizmete girdi. 2017’nin ikinci yarısında Tınaztepe Galen Hastanesi açılıyor.

Ege Şehir Hastanesi açıldı!

Yapımına 2010 yılında başlanan Özel Ege Şehir Hastanesi Yenişehir’de hizmete girdi. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul, “Alanında uzman 34 hekim, 100 hemşire ve 150 yardımcı sağlık personeliyle güleryüzlü sağlık hizmeti sunacağız” dedi

Rasim Kahraman İzmir'e tam teşekküllü hastane sözü verdi!

İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, milletvekili seçildiğinde yapacaklarına dair önemli açıklamalar yaptı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısı TBMM'de!

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 15 yılda 16 hastane yapıldı!

İzmir sağlık alanında 15 yılda devrim yaşadı. Kente 15 yılda sıfırdan 16 hastane inşa edildi. Bunun için 973 milyon lira da ödenek gönderildi. 

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.

İzmir Güzelbahçe'lere yeni hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de katıldığı kentsel dönüşüm temel atma töreninde Güzelbahçe ilçesine hastane yapılacağını söylemesi heyecan yarattı.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane müjdesi!

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden hastane için arsa talebine ret!

Güzelbahçe Belediyesi, Güney Kamu Hastaneleri Birliği'nin hastane arsası talebine önce "yer yok" dedi. Sonra bölgedeki 15 dönüm boş arazi için "hemen sağlık kampüsü yapılması" şartını koştu

İzmir Narlıdere'de butik diş hastanesi faaliyete geçti!

İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, butik hastane olarak hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı 10 Şubat'ta yapılan merkezde, diş ve ağız sağlığıyla ilgili her türlü teşhis ve tedavi yapılıyor..

izmir hastane Haberi

izmir hastane

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi kurmaya hazırlanıyor. Yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastaneleri içerisinde ayrı olarak faaliyete geçecek hastane önemli bir boşluğu dolduracak. Bugüne kadar kentteki ruh ve sinir hastalıkları hastalarının tedavilerinin Manisa'da yapıldığını hatırlatan İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, "Psikiyatri hastalarımızı Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etmek zorunda kalıyorduk. Bu yatırımla birlikte yükümüz hafifleyecek" diye açıklamalar yaptı. Bölgedeki şehir hastaneleri anlatan Salnur, Bayraklı Şehir Hastaneleri ile Tınaztepe'ye yapılması planlanan şehir hastanesinin akıllı hastane formatında olacağını söyledi. Salnur bunun yanı sıra şehir hastaneleri yapıldıktan sonra Tepecik ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nin yenileneceğini söyleyerek, "Bu hastaneler daha da işlevsel hale gelecek. Şehir hastanelerinin en büyük özelliği birçok...