19 / 04 / 2024

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kiralar ne kadar arttı? 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kiralar ne kadar artış gösterdi? İşte hepsiemlak'ın merakla beklenen o analizi...

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

İstanbul- İzmir Otoyolu'nda son viraja girildi!

İzmir-İstanbul; arasını 2 saat 50 dakikaya indirmek için hayata geçirilen İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 26 kilometrelik bölümü açıldı.

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

İzmir'in konutta öne çıkan 5 bölgesi!

Emlak sektörünün parlayan yıldızı olmaya devam eden İzmir, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun da bitme aşamasına gelmesiyle yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Ege'nin simgesinde hangi bölgeler öne çıkıyor; işte ipuçları...

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak Haberi

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek İzmir-İstanbul Otoyolu'nun açılış tarihi öne çekildi. Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Sipahi'nin haberine göre; İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılacağı konuşuluyor.

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate düşürecek otoyol zamanından önce açılacak. Daha önce 29 Ekim olarak planlanan açılışın 8 Ağustos’a çekildiği söyleniyor. 10 milyar dolarlık dev bir projeden bahsediyoruz. Göreceksiniz; hayatımızda birçok şeyi değiştirecek. Ulaşılabilir olmak o kadar önemlidir ki... Hem hayatı kolaylaştırır, hem de size sonsuz olanaklar sunar. Birkaç kere yazmıştım. Avrupa’da iki şehir arasında uçuş rekoru yıllardır İstanbul-İzmir arasındadır. Ne Paris-Lyon, ne Madrid-Barselona, ne de Münih-Berlin arası... Karşılıklı sefer sayısında İzmir-İstanbul açık ara önde geliyor. Bu da iki şehir arasındaki güçlü bağı gösteriyor. Şimdi bir köprü daha kuruluyor. 3.5 saatte İstanbul’a gideceksiniz veya...