24 / 04 / 2024

İzmir kent projeleri

İzmir kent projeleri

Çevre yatırımları konusunda önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem kentteki sera gazı salımını minimuma indirmek hem de toprağı ve suyu korumak amacıyla peş peşe örnek projelere imza atıyor.

Mesut Sancak: İzmir'in kalbi yeni kent merkezinde atacak!

İzmir’in önümüzdeki 20 yıllık süreçte bambaşka bir çehreye kavuşacağını söyleyen Folkart Yönetim Kumlu Başkanı Mesut Sancak: “Yeni kent merkezi olarak anılan Bayraklıda Folkart Towers büyüklüğünde 125 proje daha yapılacak.

İzmir'de 507 projeyle yatırımlar devam ediyor!

Ak Parti döneminde İzmir'e 28 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Eroğlu, toplam 507 projeyle yatırımların hız kesmeden süreceğini ve İzmir'i dünyanın incisi haline getireceklerini ifade etti.

İzmir'e 466 proje yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, İzmir’e hükümet olarak sayısız yatırım yapacaklarını müjdesini vererek, “İzmir’e sadece bizim bakanlık 466 projeyi gerçekleştirme sözünü veriyoruz” dedi.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

İzmir'e 223.4 milyon TL değerinde yatırım kazandırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin son üç yıl içinde ilçe belediyeleri ile gerçekleştirdiği ortak hizmet projeleri, kente otoparktan mısır kurutma tesisine kadar yaklaşık 223.4 milyon TL değerinde onlarca yatırım kazandırdı.

İzmir'de kent merkezindeki parklara ilgi büyük!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “sabah sporu” eğitimleri daha ilk günden büyük ilgi gördü. Kent merkezindeki 9 ayrı parkta haftada 3 gün verilen eğitimlere özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

İzmir'de Yeni Kent itirazlarına ret!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, rant ve de yoğunluk gerekçeleri ile büyük tartışmalara neden olan, revizyonlar sonrasında askıya çıkan Yeni Kent Merkezi planlarına gelen itirazların tamamını reddetti.

Depremle Yaşam Sempozyumu kentsel dönüşüme rehber olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Konseyi ve TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ile "Depremle Yaşam Sempozyumu" yapıldı. Sempozyum kitap haline getirilerek kentsel dönüşüme rehber olması hedefleniyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de 2 bin 584 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede? TOKİ İzmir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İzmir 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İzmir kent projeleri Haberi

İzmir kent projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, özellikle “kendi enerjilerini üretebilme”de yoğun çaba harcıyor. 2015’te AB Komisyonu bünyesinde oluşturulan Başkanlar Sözleşmesi’ne imza atan Kocaoğlu, 2020 yılı taahhütlerine adım adım yaklaştıklarını söyledi.

TÜİK verilerine göre İzmir, AB standartlarında arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma miktarıyla Türkiye’nin lideri. AB kriterlerine göre “ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri” kurmayı tercih eden Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmasıyla diğer kentlere örnek oluyor. İzmir’de 2018’de 273 milyon m3 atık su arıtıldı. Ayrıca, atık su arıtma tesisi ile hizmet verilen 581 belediye içinde, evsel atık suyunun tamamını arıtan tek kent konumunda.

Körfez yaşama dönüyor

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Büyükşehir Belediyesi’nin; Bergama, Çandarlı, Aliağa, Yeni Foça, Foça, Menemen, Çiğli, Kemalpaşa, Güneybatı, Çeşme, Seferihisar, Doğanbey, Özdere, Havza, Ayrancılar, Torbalı, Bayındır, Hasköy,...