28 / 03 / 2024

İzmir Kuzey Kentsel Gelişme Alanı imar durumu

İzmir Kuzey Kentsel Gelişme Alanı imar durumu

Kuzey Kentsel Gelişme Alanı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonunun, planın uygulanamaması gerekçesiyle yeniden hazırlanan ilave imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir'de 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerekiyor! Tunç Soyer: Büyük bir hazırlıktayız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüme giriyor!

25 senedir ülke genelinde hayata geçirdiği çeşitli konut projeleri ile adından söz ettiren Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

İzmir'deki kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Engin Uğur Ağır, bugünkü köşesinde İzmir'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı.

İzmir Kuzey Kentsel Gelişme Alanı imar durumu Haberi

İzmir Kuzey Kentsel Gelişme Alanı imar durumu


İzmir Kemalpaşa İlçesi, yürürlükteki Kuzey Kentsel Gelişme Alanı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonunun, planın uygulanamaması gerekçesiyle yeniden hazırlanan NİP-23121,1 plan işlem nolu 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve İlavesi 7 Mart 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 7 Nisan'da askıdan indirilecek.



İmar planı için...