28 / 03 / 2024

izmir stadyum ihaleleri

izmir stadyum ihaleleri

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Kamu ihaleleri kaynak olmayacak!

Kamu ihaleleri, yeni çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile olası kaynak olmaktan çıkarıldı. Maddenin 2017 yılında düzenlenen yeni hali 23 Ocak 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlandı.

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

Zeytinburnu’na yeni stadyum geliyor!

Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

İzmir'in statlarında son durum!

Stadyum inşaatlarının da devam ettiğini anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki stat projelerinin son durumları hakkında da bilgi verdi.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

izmir stadyum ihaleleri Haberi

izmir stadyum ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri belirlendi.Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü, saat 14:30’da gerçekleştirilecek. 


Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” ise 31 Mart 2017 Cuma günü saat 11:00’de yapılacak.


İhaleler, TOKİ İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mah. 221 Sok. No:5 34307 Halkalı Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde düzenlenecek.


TOKİ bugüne dek 8 stadyum (Afyonkarahisar, Antalya, İstanbul Seyrantepe, Mersin, Sivas, Eskişehir, Gaziantep ve Trabzon) inşaatını tamamladı. 9 stadyumun( Sakarya, Malatya, Samsun, Batman, Kocaeli, Diyarbakır, Adana, Hatay, Giresun) inşaatları ise hızla devam ediyor.


TOKİ...