20 / 04 / 2024

izmir Uzundere kentsel dönüşüm

izmir Uzundere kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesinde ikinci etabın yapım ihalesini de yaptı.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

İzmir'de 40 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi, Uzundere Toplu Konutlarında yer alan 40 adet konutu satıyor. Peki İzmir'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan Meclisi'nin 3'üncü oturumu yapıldı. Meclis oturumunda ise Uzundere'de yapımı planlanan 4'üncü etap kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

TOKİ'den İzmir'e 809 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Karabağlar Uzundere'de 809 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

izmir Uzundere kentsel dönüşüm Haberi

izmir Uzundere kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesinde ikinci etabın yapım ihalesini gerçekleştirdi.  İki aşamalı olarak gerçekleştirilen dönüşüm ihalesini Folkart Yapı kazandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, onay sürecinin ardından “yerinde ve uzlaşmayla” gerçekleştirilen örnek dönüşüm projesinde yeni bir etabın daha başlangıcı için hazırlıklar tamamlanacak. 

11182 ada, 7 parsel ve 11184 ada, 10 parsel üzerinde “Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı” için gerçekleştirilen ihaleyi, tek başına teklif veren Folkart Yapı Sanayi Ticaret A.Ş. kazandı. Folkart Yapı, Büyükşehir tarafından yürütülen Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk etabın da yapımını üstlenmişti.

İlk konutlar bu yaz teslim 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar Uzundere Mahallesindeki ilk etap dönüşümü kapsayan 11183 ada, 5 parsel ve 11185 ada, 7 parseldeki inşaat çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Zemin+7 katlı 9 blokta,...