18 / 04 / 2024

izmir yatırımları

izmir yatırımları

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

İzmirliler'in konut ihtiyacı karşılanacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Zeybekci, İzmirliler'e yerinde dönüşüm sözü verdi.

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'de demiryolu ağları genişleyecek!

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve İzmir üzerine tartışmaları anlattı. Zeybekci, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

İzmir'e Arkeloji ve Medeniyetler Müzesi kurulacak!

İzmir için büyükşehir belediye başkan adaylığı açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçmişte de Denizli Belediye başkanlığı yaptı. Zeybekci, ilk röportajını verdi.

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

İzmir'e 16 milyar TL'lik yatırım!

Deniz Ticaret Odası ve EBSO yönetimleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu, 2018 yılı tamamlandığında gerçekleştirdikleri yatırım tutarının 16 milyar TL'yi bulacağını açıkladı. 

İzmir'e 2017’de 2,5 milyar liranın üzerinde yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017’de 2,5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı. 14 yıllık toplam yatırım miktarı ise 15 milyar liraya yaklaştı. 

Körfez Geçişi Projesi İzmir'in değerini yükseltecek!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Dinçer, bugünkü yazısında İzmir'deki yatırım ve projelerden bahsetti. İşte o haber...

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İzmir'e son 10 yılda yapılan kamu yatırımları mecliste!

Son on yıl içinde İzmir'e yapılan kamu yatırımların TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Folkart'ın İzmir yatırımları 4 milyarı geçecek!

Türkiye'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir'deki yatırımlarını çoğaltmayı planlıyor. Folkart Yapı Başkanı Mesut Sancak, gelecekte sadece İzmir'de değil, İstanbul gibi kentlerde de farklı projelere imza atmak istediklerini belirtti.

izmir yatırımları Haberi

izmir yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hürriyet'te yer alan habere göre;  Zeybekci, İzmir projeleriyle ilgili bilgiler verdi. İşte Zeybekci'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"BELEDİYELERDE AYRIMCILIK OLMAYACAK"

Bizim ilk yola çıkarkenki sloganımız oydu. "Gönüller yapmaya geldik" Bizim o sloganımızdan sonra partimizin de genel sloganı "gönül belediyeciliği" oldu. İzmir'i almaya değil, kendimizi vermeye geldik. Ben şunu taahhüt ediyorum, ayrımcılık yaptığınızda insanların karşısına çıkamazsınız. Belediyelerde kesinlikle ayrımcılık olmayacak. Az oy verdi, çok oy verdi... Allah da şahit olsun, milletimiz de şahit olsun,. Asla ayrıma gitmeyeceğiz.

Biz Kürt kardeşlerimizle, Boşnağıyla, Arnavutuyla, Yörüğüyle hep beraber bir şey yakaladık. Falancanın kalesi gibi bir noktada olmadıklarını görüyoruz. Blok oy olmayacak. Biz orada HDP'ye giden oy kadar, doğu ve güneydoğudan gelen vatandaşlarımızdan...