28 / 03 / 2024

İzmir Yeşilova pazar yeri

İzmir Yeşilova pazar yeri

İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova semtinde pazaryerinin sokakta kurulmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Pazarcıların mallarını sokağın ortasına atarak çamurla bulaşmasına tepki gösteren vatandaşlar, Bornova Belediyesi'nden yeni pazaryeri istedi.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

ŞOK’ta pazar indirimi! 12 parça çay takımı 90 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, pazar gününe özel birçok üründe indirime gitti. Buna göre, 12 parça çay takımı 89,95 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü. İşte 8 Ekim 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

ŞOK’ta pazar indirimleri başladı! Tava set 349 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye, borcam dikdörtgen tepsi 99,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirim konusunda resmen kesenin ağzını açtı. Buna göre, tava set 349 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye, borcam dikdörtgen tepsi 99,95 TL’ye düştü. İşte 3 Eylül 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

İzmir Yeşilova pazar yeri Haberi

İzmir Yeşilova pazar yeri



İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova semtinde pazaryerinin sokakta kurulmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Pazarcıların mallarını sokağın ortasına atarak çamurla bulaşmasına tepki gösteren vatandaşlar, Bornova Belediyesi'nden yeni pazaryeri istedi. Pazaryeri olmadığı için pazarcıların mallarını sokak ortasına attıklarını belirten vatandaşlar belediyeden çözüm istedi. Cumartesi günleri 4076 sokağa kurulan pazar tezgahlarının hem trafiği olumsuz etkilediğini hem de hijyen açısından uygun olmadığını vurgulayan vatandaşlar, "Yağmur altında, betonla, çamurla temasta bulunan gıdaları alıyoruz. Bunları insanlara nasıl satıyorlar. Belediye pazaryeri yapmadığı için pazarcılar da mallarını böyle yerlere atıyor, biz de onları satın alıp yiyoruz. Belediye ise bu duruma göz yumuyor" diye konuştu.


MENEMEN OVASI GÖLE DÖNDÜ


İzmir ve Ege'nin önemli bir tarım potansiyeline sahip Menemen Ovası, altyapı yetersizliğinin kurbanı oldu. İzmir'deki altyapı eksikliği Menemen Ovası'nı da vurdu. Altyapı yetersizliği...