25 / 04 / 2024

izmit bekirpaşa nerede

izmit bekirpaşa nerede

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İzmit 17 Ağustos Deprem Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmit’te hayata geçirilen 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi, Gölcük depremi başta olmak üzere dünyanın büyük depremlerinin meydana getirdiği büyük yıkımları gelecek nesillere gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı canlandırma tekniğiyle aktararak olası doğal afetlere karşı bilinçlenmelerini

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

İzmit Mehmetalipaşa'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden en yenisi İzmit'in Mehmetalipaşa Mahallesi'ne inşa ediliyor.

İzmit Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Geçtiğimiz hafta 28 Haziran Gençlik Merkezi’nin temelini atan İzmit Belediyesi şimdi de Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Mehmetalipaşa Mahallesi’ne de gençlik merkezi yapılacak. İhaleye 3 firma katıldı.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

izmit bekirpaşa nerede Haberi

izmit bekirpaşa nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin refah seviyesinin artması için hayata geçirdiği ve diğer bölgelere model olacak projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda İzmit Bekirpaşa bölgesinde Eski Cumartesi Pazarı’nın kaldırıldığı alanda kapalı pazar ve katlı otopark inşa edildi. Hem kentteki otopark sıkıntısını giderecek hem de kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sağlayacak önemli çalışma için kaba inşaat çalışması tamamlandı.


HEM PAZAR HEM DE OTOPARK

Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanan dev tesis için aylardır devam eden çalışmalarda sona gelindi. Detay işçilik çalışmalarının başladığı, bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otoparkın bulunacağı tesiste, 2.3,4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar alanının bulunacağı tesiste 8 adet ise balıkçılar için yer bulunacak. Ayrıca zemin katta...