26 / 04 / 2024

izmit bekirpaşa otoparkları

izmit bekirpaşa otoparkları

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

izmit bekirpaşa otoparkları Haberi

izmit bekirpaşa otoparkları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin refah seviyesinin artması için hayata geçirdiği ve diğer bölgelere model olacak projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda İzmit Bekirpaşa bölgesinde Eski Cumartesi Pazarı’nın kaldırıldığı alanda kapalı pazar ve katlı otopark inşa edildi. Hem kentteki otopark sıkıntısını giderecek hem de kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sağlayacak önemli çalışma için kaba inşaat çalışması tamamlandı.


HEM PAZAR HEM DE OTOPARK

Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanan dev tesis için aylardır devam eden çalışmalarda sona gelindi. Detay işçilik çalışmalarının başladığı, bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otoparkın bulunacağı tesiste, 2.3,4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar alanının bulunacağı tesiste 8 adet ise balıkçılar için yer bulunacak. Ayrıca zemin katta...