26 / 04 / 2024

İzmit Bekirpaşada inşa edilen otopark tamamlandı

İzmit Bekirpaşada inşa edilen otopark tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

İzmit'te tarihi eserlerin üzerine inşa edilen bina yıkıldı!

İzmit'te Roma döneminden kalan tarihi eserler ortaya çıkarılırken tel çit ile önlem alındı. Kazı sahasının yanında bulunan binanın tarihi yapının üzerinde inşa edildiği tespit edildi ve binanın yıkımı gerçekleşti.

İzmit Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediyor.

Doğada bin 500 TL'ye ev inşa etti!

Metropol şehir hayatından sıkılanlar kendini doğaya atıyor. Şehir hayatından koparak kendilerini doğada yeni bir inşa eden Elif ve 3.5 yaşındaki kızı Cana Işık evi için bin 500 TL harcadı.

Hong Kong'un konut sorunu için yapay ada inşa edilecek!

Hong Kong yeni konutlar için 64 milyar dolar maliyetli yapay ada inşa edecek.  Hong Kong'da alan yetersizliğinden dolayı inşa edilmesi planlanan 'yapay ada' çevresel ve politik tartışmalar yarattı. 

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit Yeşilova'ya spor tesisi inşa ediliyor!

Kentteki spor yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya spor tesisi inşa ediyor.

İzmit Sekbanlı'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Sekban'a mahalle konağı inşa edecek.

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Meksika'da 150 bin pet şişe ile ada inşa edildi!

İngiliz müzisyen ve çevreci Richart Sowa, Meksika'da 150 bin pet şişe kullanarak kendi adasını inşa etti. 

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

İzmit Mehmetalipaşa'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden en yenisi İzmit'in Mehmetalipaşa Mahallesi'ne inşa ediliyor.

İzmit Bekirpaşada inşa edilen otopark tamamlandı Haberi

İzmit Bekirpaşada inşa edilen otopark tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin refah seviyesinin artması için hayata geçirdiği ve diğer bölgelere model olacak projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda İzmit Bekirpaşa bölgesinde Eski Cumartesi Pazarı’nın kaldırıldığı alanda kapalı pazar ve katlı otopark inşa edildi. Hem kentteki otopark sıkıntısını giderecek hem de kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sağlayacak önemli çalışma için kaba inşaat çalışması tamamlandı.


HEM PAZAR HEM DE OTOPARK

Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanan dev tesis için aylardır devam eden çalışmalarda sona gelindi. Detay işçilik çalışmalarının başladığı, bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otoparkın bulunacağı tesiste, 2.3,4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar alanının bulunacağı tesiste 8 adet ise balıkçılar için yer bulunacak. Ayrıca zemin katta...