24 / 04 / 2024

jardin eden ikinci etap fiyatları

jardin eden ikinci etap fiyatları

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

Bakan Kurum ikinci el konutta merak edilen soruya cevap verdi! Konut fiyatlarında destek gelecek mi?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut ile alakalı detayları merak eden vatandaşlara hitaben , "İkinci elde şu anda bir çalışma yok ama destek olmak için çalışmalar yapacağız dedi.

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Resmen açıklandı! Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasındaki iddialar için inceleme başlatıldı! Bakanlıktan flaş hamle!

Son zamanlarda sıfır otomobillerde temin sorunu ve fiyatların yükselmesiyle birlikte özellikle ikinci el otomobil piyasasına olan talepte artış yaşandı. Bu sırada hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasasını farklı şekillerde zarara uğratma amacıyla hareket eden kişiler hakkında harekete geçildi.

Asgari ücrete ikinci zam ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete ikinci zam konusu gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Milyonlarca çalışan asgari ücrete yapılacak olan ikinci zammın ne zaman kesinlik kazanacağını araştırıyor. İşte asgari ücrete dair detaylar!

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu. Orta Afrika Cumhuriyeti, dünya üzerinde El Salvador'dan sonra bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden ikinci ülke oldu.

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi 3 gün sonra başlıyor!

Türkiye sınırları içinde ikamet eden ve gayrimenkul sahibi olan milyonlarca kişi için emlak vergisin ikinci taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. 

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

İkinci el değil sıfır konut satışı desteklenmeli!

2020 yılının pandemi nedeniyle çok zor geçtiğine işaret eden Anadolu iş dünyası temsilcileri, 2021 yılı beklenti ve öngörülerini açıkladı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, 2021'de ikinci el değil sıfır konut satışlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

ABD'de ikinci el konut satışları Ağustos'ta yüzde 2,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında aylık yüzde 2,4 yükselerek 6 milyon oldu. Bu dönemde piyasa beklentileriyle paralel bir seyir takip eden ikinci el konut satışları, Aralık 2006 yılından beri kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

jardin eden ikinci etap fiyatları Haberi

jardin eden ikinci etap fiyatları


Pana Yapı’nın ‘En iyi müstakil konut’ ödüllü projesi Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Jardin Eden, birbirinden farklı görünümde 118 villası ile yüksek standartlı yaşamı ve Ege mimarisini Güney Fransa’dan esinleyerek harmanlayan benzersiz bir proje


Pana Yapı, 'cennet bahçesi' ismini verdiği Çeşme ile bütünleşen 'Jardin Eden’ projesi ile kusursuz bir yaşam için kusursuz bir yaşam alanı inşa etmeye devam ediyor. Proje; Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.


ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times’ın 2016’da dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyon listesine Türkiye’den giren Çeşme’de, ilk etabı yoğun ilgiyle tamamlanan ‘Jardin Eden’ projesi, 44 villanın teslimi için süratle çalışıyor. Merakla beklenen 2. etabındaki 43 villanın ise satışlarını başlatıyor. 

Çeşme’nin en büyük A+...