28 / 03 / 2024

Jeff Bridges evi nerede

Jeff Bridges evi nerede

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Jess Bridges Los Angeles'taki evini 7.1 milyon dolara sattı!

Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, İspanyol mimarisi tarzındaki evini 7 milyon 995 bin dolara sattı.

Jeff Bezos eski tekstil müzesini eve çevirdi!

Amazon.com'un kurucusu Jeff Bezos, eski bir tekstil müzesini eve çevirdi. Amerikalı milyarder Washington'ın en büyük evi haline gelen müze için 23 milyon dolar harcadı.

Jeff Greene Beverly Hills'teki malikanesini 195 milyon dolara satışa çıkardı!

Emlak zengini Jeff Greene'in Beverly Hills'teki malikanesi, 195 milyon dolar fiyatla satışa çıkarıldı. Malikane ABD'nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı.

Jeff Bridges malikanesini satıyor!

OSCAR ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges (65) ABD'nin California eyaletine bağlı Montecito'da bulunan 885 metrekare büyüklüğündeki villasını satışa çıkardı.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Jeff Greene’nin Beverly Hills’teki malikanesi ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi!

Emlak milyarderi Jeff Greene’nin 195 milyon dolar fiyat biçtiği Beverly Hills’teki malikanesi, ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı. 12 yatak odası ve 23 banyosu bulunan malikanenin bahçesinde bir üzüm bağı ve yapay şelale bulunuyor.

KAÇUV'un Aile Evi projesi, çocuğu kanser tedavisi gören aileleri sevindirdi!

Kanser tedavisi gören çocukları için hastanelerde yaşayan ailelerin imdadına ‘Aile Evi' yetişti. Şehir dışından gelen aileler artık Cerrahpaşa'daki misafirhanede konaklayacak

Tuzla Haluk Erker Evi'nde 375 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul tarafından yapılan Tuzla Haluk Erker Evi projesinde evler hemen teslim durumda. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor

Carrie Bradshaw karakterinin dizideki evi 17 milyon liraya satılıyor!

ABD'nin ünlü televizyon dizisi Sex and The City'de Sarah Jessica Parker'ın oynadığı Carrie Bradshaw karakterinin dizideki evi 9.65 milyon dolara (17.18 milyon Türk Lirası) açık arttırmada satılacak

Michael Jordan'ın Chicago'daki 29 milyon dolarlık evi herkesi büyülüyor!

Başarılı basketbolcu Michael Jordan'ın Chicago'daki evi, 29 milyon dolarlık bir ücretle bölgenin en pahalı evlerinin başında geliyor

Bergama'da icradan 1 milyon 237 bin 800 liraya villa, bakıcı evi, depo ve tarla!

Bergama'daki villa, 2 bakıcı evi, depo ile tarla 1 milyon 237 bin 800 liraya icradan satışa çıkarıldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Jeff Bridges evi nerede Haberi

Jeff Bridges evi nerede

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara (yaklaşık 78 milyon TL) satıyor.



'Santa Lucia' adlı malikanede 5 yatak odası, 5 banyo, şelalelerin süslediği bir havuz, misafir köşkü, sinema ve müzik kayıt stüdyosu bulunuyor.



Bağ, bağ evi, müştemilat ve yürüyüş patikalarıyla çevrili villa, 2012 yılında hayatını kaybeden mimar Barry Berkus tarafından inşa edilmişti.



Jeff Bridges, 38 yıldır evli olduğu eşi Susan Geston ile evin her odasını farklı konseptlerde dekore etti.



Yaklaşık 78 milyon TL'ye satılan o evin görüntüleri...