18 / 04 / 2024

John Hendricks kimdir

John Hendricks kimdir

Discovery Channel'in kurucusu John Hendricks, Colorado'daki evini satıyor. 65 yaşındaki iş adamı evi için 149 milyon dolar istiyor.

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

John Hendricks Colorado'daki evini satıyor!

Discovery Channel'in kurucusu John Hendricks, Colorado'daki evini satıyor. 65 yaşındaki iş adamı evi için 149 milyon dolar istiyor.

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

John Hendricks kimdir Haberi

John Hendricks kimdir

Discovery Channel'in kurucusu John Hendricks,  Colorado'da bulunan muhteşem evini satışa çıkardı. Malikanenin satış bedeli 149 milyon dolar. 



27 kilometrekarelik bir arazi içerisinde yer alan evin büyüklüğü 2 bin metrekare. 



Arazide ana binanın yanı sıra çiftlik, otlaklar, uçak pisti ve hangar, helikopter pisti, ahırlar ve gözlem evi de bulunuyor. 



West Creek Ranch olarak bilinen çiftliğe, helikopterle veya Grand Junction Bölgesel Havaalanı'ndan araçla 55 dakikada ulaşılabiliyor.



Hendricks'in çiftliğinin yaklaşık 16 kilometrelik bir bölümü koruma alanı içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla herhangi bir şekilde bir yol veya yapı inşa edilemez.



Hendricks bu devasa arazinin büyük bölümünü 1995 yılında satın aldı, daha sonra da çevredeki arazileri alarak birleştirdi ve şimdiki haline getirdi. 



Ana bina mimar Jamie Daugaard tarafından Güneybatı tarzında tasarlandı.



Evin 8 odası...