29 / 03 / 2024

Jumeirah Bodrum Palace satıldı mı

Jumeirah Bodrum Palace satıldı mı

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

İl Riccio Bodrum açıldı!

Capri Adası’nda yer alan Capri Palace Hotel & Spa’da; lezzet tutkunlarının en çok tercih ettiği restoran olan Michelin yıldızlı Il Riccio; bu yaz D-Hotel Maris’in ardından Bodrum Cennet Koyu’nda hizmet vermeye başladı.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Group 2'nci otelini Bodrum'da açtı!

Jumeirah Group, Türkiye'de büyüme planları yapıyor. İkinci otelini Bodrum'da açan Grubun CEO'su Lawless, 'Farklı Kal' sloganlarına sadık kalarak Türkiye'de fark yaratacaklarını söyledi.

Jumeirah Bodrum Palace misafirlerini ağırlamaya başladı!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi 'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Bodrum'da saray mimarisiyle yaptırdığı lüks otel, yerli yabancı jet sosyetenin yeni uğrak yeri oldu. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olması ise dikkat çekti!

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.

Dubaili Jumeirah Grup Bodrum'a otel kurdu!

Jumeirah Grup'un, Türkiye'deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs'ta Bodrum Zeytinlikahve'de kapılarını ziyaretçilerine açtı.Jumeirah Grup Başkanı ve Grup CEO'su Gerald Lavvless, otelin Bodrum'a yeni bir soluk getireceğini söyledi.

Gerald Lawless: Jumeirah Bodrum Palace lüks turist için çekim merkezi!

Türkiye’de ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah ile faaliyete başlayan dünyanın en lüks otel gruplarından olan Jumeirah’in ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, dün kapılarını konuklara açtı.

Jumeirah Bodrum Palace Zeytinlikahve’de açıldı!

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup’un, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs’ta Bodrum Zeytinlikahve’de kapılarını ziyaretçilerine açıldı. Otelin açılışına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirildi.

Jumeirah Bodrum Palace satıldı mı Haberi

Jumeirah Bodrum Palace satıldı mı

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un 2 yıl önce işletmeye başladığı Muğla'nın incisi Bodrum'daki 'Jumeirah Bodrum Palace' el değiştirdi. İşletmeyi, ünlü film yapım şirketi Paramount Pictures'ın otelcilik şirketi devraldı. Bu yaz yeni ismiyle kapılarını yeniden açacak olan otel, Hollywood tarzıyla bütünleşmesi için yeniden tasarlandı. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u ziyaret eden otelin Genel Müdürü Alessandro Redaelli, "Bu yıl Oscar Ödülleri'nde pek çok dalda aday gösterilip, bir de ödül alan Arrival başta olmak üzere sinema tarihine yön veren pek çok filmi yapan 'Paramount Pictures' olarak Türkiye'de ve Bodrum'da olmaktan mutluyuz" dedi. Şirketin filmlerinde rol alan Hollywood yıldızlarını tatil yapmaları için otele getireceği ileri...