18 / 04 / 2024

Kadir Dalkıran evi

Kadir Dalkıran evi

Karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'a bir jestte Demet Akalın'dan geldi. Akalın, şampiyonun 2 yıllık ev kirasını ödedi.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Mercedes Kadir'in ailesinin yaşadığı evi Belediye yeniledi!

Malatya'da gününü "araba" zannettiği sopanın üzerinde geçiren ve 18 Nisan'da yaşamını yitiren "Mercedes Kadir" lakaplı 36 yaşındaki Fatih Kaydı'nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. 

Göbeklitepe arkeoloğu Schmidt’in evi kiraya verilecek!

Göbeklitepe’deki kazıları yürüten arkeolog Schmidt’in evi, ölümünün ardından eşi tarafından anı evine dönüştürüldü. Merak uyandıran ev, geceliği 400 liraya airbnb üzerinden kiralanabiliyor…

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Ev hayali kuran Kadir Perik 42 bin lirasından oldu!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Kadir Perik, çelik konstrüksiyondan ev yapılması için bir müteahhit firma ile 60 bin TL'ye anlaşıp, ön ödeme olarak 42 bin TL verdi. Evin yapılacağı alandaki eski even yıkan firma yaklaşık 1 yıldır evi yapmadı.

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Dalkıran tarafından kuruldu. 

Kadir Dalkıran evi Haberi

Kadir Dalkıran evi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'ın iki yıllık ev kirasını ödediği açıklandı.


18 yaşındaki Dalkıran'a Akalın'dan destek geldi. Akalın, mütevazılığı, efendiliği, azmi ve başarısından çok etkilendiği Dalkıran'a yardım elini uzattı. 





Akalın, "Başka ihtiyaçları varmış, onları da hallettik. Ona ablalık yaptım. Seneye tekrar yanıma gelsin, destek olmaya devam edeceğiz" diye...