19 / 04 / 2024

Kadir Dalkıran kimdir

Kadir Dalkıran kimdir

Karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'a bir jestte Demet Akalın'dan geldi. Akalın, şampiyonun 2 yıllık ev kirasını ödedi.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesta Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Dalkıran tarafından kuruldu. 

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

Dalkıranlar Enerji Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dalkıranlar Enerji Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burcu Dalkıran tarafından kuruldu.

Demet Akalın, Kadir Dalkıran'ın 2 yıllık ev kirasını ödedi!

Karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'a bir jestte Demet Akalın'dan geldi. Akalın, şampiyonun 2 yıllık ev kirasını ödedi.

Kadir Kameroğlu kimdir?

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki, Kadir Kameroğlu kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Sivas'ta inşaat kazası: 2 ölü!

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran ve Ömer Coşkun, 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü.

Kadir Parlak kimdir?

İç Mimar Kadir Parlak, Oltu 25 Mart Gençlik Parkı’nda bulunan 10 bin yıllık dikili taşın üzerine boya ile yazılması ve daha sonra yazının spiral ile silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Peki, Kadir Parlak kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Kadir Dalkıran kimdir Haberi

Kadir Dalkıran kimdir

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan Kadir Dalkıran'ın iki yıllık ev kirasını ödediği açıklandı.


18 yaşındaki Dalkıran'a Akalın'dan destek geldi. Akalın, mütevazılığı, efendiliği, azmi ve başarısından çok etkilendiği Dalkıran'a yardım elini uzattı. 





Akalın, "Başka ihtiyaçları varmış, onları da hallettik. Ona ablalık yaptım. Seneye tekrar yanıma gelsin, destek olmaya devam edeceğiz" diye...