29 / 03 / 2024

kağıthane adatepe hasbahçe projesi

kağıthane adatepe hasbahçe projesi

Tora İnşaat tarafından hayata geçirilen Adatepe Hasbahçe Evleri projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor...

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Kağıthane'de asbestli binalara geçit yok!

Kağıthane Belediye ekipleri ilçe genelinde yaptığı kontrollerde 40 ton asbestli inşaat malzemesi tespit etti.

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Adatepe Hasbahçe'de fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

KOS-YAP ve Tora İnşaat imzasıyla yükselen Adatepe Hasbahçe projesinde daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Mevlüt Öztekin: Kağıthane'de mağdur ailelere 35 bin TL yatırdık!

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin, "13 binanın hak sahipleri ile görüştük. Onlara eşya yardımlarıyla ilgili 35 bin lira yatırdık" dedi...

Kağıthane'de günde 100 tapu işlemi gerçekleştirildi!

Kağıthane Tapu Müdürlüğü, İstanbul’da 39 ilçe arasında 2013'ten beri günlük bazda işlemleri en hızlı tamamlayan tapu müdürlüğü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Genyap Hasbahçe Evleri'nde fiyatlar 675 bin TL'den başlıyor!

Kağıthane’nin Hasbahçe semtinde inşa edilen Hasbahçe Evleri'nde 120 dairenin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Aralık'ta gerçekleşmesi planlanıyor.

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018!

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018 kapsamında projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları!

Koru ve göl manzarasına hakim konumda olan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 119 daireden meydana geliyor. İşte Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları...

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

kağıthane adatepe hasbahçe projesi Haberi

kağıthane adatepe hasbahçe projesi

İnşaat alanı 26 bin metrekare olan Adatepe Hasbahçe Evleri projesinde  2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 


19 katlı 2 bloktan oluşan Adatepe Hasbahçe Tora İnşaat imzası taşıyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe projesi toplam 200 daireden meydana geliyor. 


Kağıthane Adatepe Hasbahçe projesinde fitness, sauna ve kapalı otopark gibi olanaklar da olacak. Projenin arsa alanı 2 bin 700 metrekare olarak belirlendi.


Kağıthane Adatepe Hasbahçe Evleri iletişim

Adres: Çeliktepe Mahallesi Şehit Karakuşlar Caddesi No. 39 Kağıthane İstanbul - İstanbul / TÜRKİYE


Kağıthane Adatepe Hasbahçe Evleri iletişim

Tel: 0212 269 00 06

Web: http://www.hasbahceadatepe.com

Gizem...