18 / 04 / 2024

kağıthane dönüşüm

kağıthane dönüşüm

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı açıklamada Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirtti.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a sunulan rapora göre imar ve şehircilik alanında bir önceki yıllara oranla daha çok çalışma yapıldığı gözlendi.

Kağıthane Halk Meclisleri toplantısında dönüşüm konuşuldu!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi.

Kağıthane'nin yüzde 46'sı dönüşümle yenilendi!

2004 yılından bu yana büyük bir değişim gösteren ve çehresi baştan sona yenilenen Kağıthane’de bu yenilenmeyi sağlayan en önemli unsurlardan biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Kağıthane’nin yapı stokunun yüzde 40'ı yenilendi!

Kağıthane’de kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Başkan Fazlı Kılıç, “Burada gecekondu oluşumunu önlemek için gecekondu önleme binaları yapıyoruz, Daha önce 26 dairelik iki bina yaptık." dedi

Kağıthane'de değişimin öyküsü kitap oldu!

Fotoğraflarla geçmiş ve bugünü belgeleyen " Kağıthane'de Değişimin Öyküsü " kitabı; son yıllarda yapılan çalışmalarla ihmal edilmişlikten kurtularak istanbul'un parlayan yıldızı olan Kağıthane' yi anlatıyor.

Kağıthane'de tapu sorunu çözüldü, 50 bin ev dönüştü!

Milliyet Gazetesi'nden Fehim Genç'in röportajına göre; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede imar planı çalışmalarını tamamladıklarını, mülkiyet sorununu çözdüklerini, 50 bin 302 konut ve işyerini dönüştürdüklerini söyledi..

Kağıthane'nin yüzde 26'sı dönüştürüldü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla her geçen gün yenilenen İstanbul Kağıthane'de 180 bin yapı stokunun yüzde 26'sının dönüştürüldüğü ve ilçenin dörtte birinin yeniden inşa edildiği bilgisi verildi...

Kağıthane'de hak sahipleri imar artışıyla teşvik ediliyor!

Bugüne kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 20'sini yenileyen Kağıthane Belediyesi, 5 yılda sağlıksız yapıların tamamını dönüştürecek. Belediye, ada bazında anlaşan hak sahiplerini yüzde 30 imar artışıyla teşvik ediyor

Kağıthane Hizmet Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında geri sayım!

Riskli olduğu gerekçesiyle 6 blok ve 288 daireden oluşan Hizmet Sitesi 2020 yılında kontrollü şekilde yıkılmıştı. Hizmet Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

kağıthane dönüşüm Haberi

kağıthane dönüşüm


Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen yeşil bina projesi Greenox’un ağaç dikme etkinliğinde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken açıklamalar yaptı.


Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirten Başkan Kılıç, 110 bin bağımsız birimin yenilendiğini, 350 bin vatandaşın hayatının daha güvenli hale geldiğini dile getirdi.


Kağıthane'deki dönüşümün 2004 yılından beri sürdüğünü söyleyen Fazlı Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Konum olarak İstanbul'un ortasında yer alan Kağıthane'nin bir sanayi alanı değil; eğitim, bilişim, yönetim ve yerleşim alanı olmasını kararlaştırdık. Yaptığımız dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımızı nitelikli konutlara kavuşturduk."


Metro dopingi

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ve Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattıyla daha da değerlenmesi beklenen Kağıthane'de metrekare satış fiyatları 4-9 bin lira arasında değişiyor. 2018 yılında açılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattıyla, Kağıthane-Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya, Kağıthane-Ümraniye...