24 / 04 / 2024

Kahraman Yiğit kimdir

Kahraman Yiğit kimdir

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Yiğit tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kahraman Yiğit kimdir Haberi

Kahraman Yiğit kimdir

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşı başladı. İstanbul’da kiralar 700 ila 2 bin 500 lira arasında değişirken, özel yurtlarda ise fiyatlar 500 TL'den başlıyor. 


İstanbul'a okumaya gelen öğrencilerin kendilerine uygun yurt bulamayıp kiralık ev arama yarışı, sektör temsilcilerini heyecanlandırırken sektörü hareketlendirdi. 


Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yiğit, yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olarak gördüklerini söyledi. 


Yiğit, "Öğrenci nüfusunun yoğun ve arsa arzının sınırlı olduğu illerde yurt ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Konum ve hizmetlere göre fiyatlar 500 TL ile 3.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Sektörün yurt yatırımı gibi alternatif fonksiyonlara ihtiyacı var. Bu nedenle ilerleyen dönemlerde öğrencilere yönelik yatırımlar artacak" diye konuştu.


Nef'in 2016 yılında lanse ettiği öğrenci yurdu markası Novu olarak ilk şubeyi Merter de 900 yatak kapasitesiyle...