19 / 04 / 2024

Kale Banyo 2017 serisi

Kale Banyo 2017 serisi

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

3S Firuze Konakları 2017 konak fiyatları!

3S Firuze Konakları 2017 konak fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 3S Kale Holding imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Firuze Konakları 2017 tam fiyat listesi!

3S Firuze Konakları projesi 3S Kale Holding tarafından İstanbul Avcılar'da Firuzköy Bulvarı üzerinde yer alıyor. iFiruze Konakları 2017 tam fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor...

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kale Nov Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pınar Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Firuzköy 3S Firuze Konakları 2017 fiyatları!

Firuzköy 3S Firuze Konakları 2017 fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. Proje 3S Kale Holding imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Firuzköy Bulvarı üzerinde inşa ediliyor...

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi 2017!

3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. 3S Firuze Konakları Avcılar'da sıfır faizle 48 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

3S Firuze Konakları 2017 satış fiyat listesi!

3S Kale Holding imzası taşıyan 3S Firuze Konakları projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. 3S Firuze Konakları 2017 satış fiyat listesi 385 bin TL'den başlıyor...

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo 2017 serisi Haberi

Kale Banyo 2017 serisi

Alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Tasarım Ekibi’nin hayata geçirdiği kullanıcı dostu Little Big serisi, küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor.


Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı Little Big serisinde, hem lavabo dolabı hem de lavabo 45x45 cm boyutlarında sunuluyor. Banyolar için yer tasarrufu sağlayan boy dolabı, cam raflarla zenginleştirilen yapısıyla dikkat çekiyor.


Küçük bir banyoya sahipseniz Little Big serisinin fonsiyonel parçaları hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Ayna yanında bulunan üst modül son derece kullanışlı depolama alanları ile küçük banyolara vazgeçilmez çözümler getiriyor. Her iki taraftan da ürün konulabilen modülde, zengin depolama seçenekleri sunuluyor. Böylece dolabınızı kozmetikler için kullanırken, aynı zamanda diğer depolama ihtiyaçlarınız da karşılanmış oluyor.


Küçük banyolarda depolama ihtiyaçlarının yanı sıra aynı zamanda aydınlık ve ferah bir görünüm de...