28 / 03 / 2024

Kale Banyo Miro

Kale Banyo Miro

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale ‘Bach’ ile stil sahibi banyolar yaratıyor!

Klasik seçimlerden vazgeçmeyen ama yeniliklere de hayır demeyenler için ‘Bach’ serisini hayata geçiren Kale Banyo, banyolara bakışı değiştiriyor.

Kale Banyo ile yenilenme zamanı!

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

Kale Banyo Miro Haberi

Kale Banyo Miro

Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği ürünleri ile estetik ve işlevsel banyolar yaratan Kale Banyo, Miro koleksiyonu ile banyolarda özgünlüğünü ortaya koyuyor. Miro mobilya koleksiyonunu, Çanakkale Seramik’in Etholie, Sanremo ve Calacatta seramikleri ile birlikte kullanarak Roma dönemi keyfini siz de banyonuzda yaşayabilirsiniz.


Miro Banyo Mobilyası’na özel olarak tasarlanan Artdeco lavabosu, farklı ve estetik bir mekanda olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Dengeli boyutları ve tasarım özellikleri ile stil sahibi bir banyo isteyenlere hitap eden Miro koleksiyonunda kullanılan ürünlerin hepsi, banyo keyfini çıkarmanız için sizi bekliyor.


Sadece stili değil soft close çift çekmece sistemi ile rahat ve işlevselliği yüksek olan koleksiyon, banyolarda istenen modern kullanım kolaylığını sunuyor. Uzun ömür ve fonksiyonellik katılan koleksiyonda, gövde ve kapaklarda kullanılan Kale Banyo’nun Durabad kaplaması ile suya dayanıklı güvenli kullanım...