25 / 04 / 2024

Kalebodur serileri

Kalebodur serileri

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kale Mosaic Elegance serisini tanıttı!

Doğal taşı günümüz kullanıcısıyla tekrar buluşturan Kale, doğal taş serisi Mosaic Elegance ile, duyulara hitap eden sıra dışı ve özgün mekânlar oluşturuyor...

Kalebodur, Elhamra Serisi ile evinize bahar renklerini getirecek!

Kalebodur, %100 porselen karo çini Elhamra Serisi ile mekanlara yaz esintisini getiriyor

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Kalebodur, SBE16 İSTANBUL Konferansı’na sponsor oldu!

SBE16 İSTANBUL Konferansı’na Uluslararası Sürdürülebilir Yapı Çevre Konferansı- KALEBODUR Özel Oturum sponsoru olarak destek veriyor.

Kalebodur serileri Haberi

Kalebodur serileri


Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, Uptown serisi ile mekanlarda şık bir etki yaratıyor. Modern şehirlerin yapı dokusundan esinlenilerek hayata geçirilen full body porselen karolar, açık ve koyu renk seçenekleri ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


Kalebodur’un ileri teknolojisi ile 60x120, 60x60, 30x60 cm ebatlarında üretilen Uptown, mat ve yarı parlak yüzey seçenekleri ile sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor. 


Hemen her türlü mekan için uygun olan Uptown serisi; konut içi, otel, ofis, kafe, restoran, alışveriş merkezi, ticari alanlar, dış mekan ve dış cepheler için son derece estetik ve kullanışlı seçenekler...