28 / 03 / 2024

Kalebodur Uptown

Kalebodur Uptown

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Kalebodur Uptown Haberi

Kalebodur Uptown


Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, Uptown serisi ile mekanlarda şık bir etki yaratıyor. Modern şehirlerin yapı dokusundan esinlenilerek hayata geçirilen full body porselen karolar, açık ve koyu renk seçenekleri ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


Kalebodur’un ileri teknolojisi ile 60x120, 60x60, 30x60 cm ebatlarında üretilen Uptown, mat ve yarı parlak yüzey seçenekleri ile sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor. 


Hemen her türlü mekan için uygun olan Uptown serisi; konut içi, otel, ofis, kafe, restoran, alışveriş merkezi, ticari alanlar, dış mekan ve dış cepheler için son derece estetik ve kullanışlı seçenekler...