25 / 04 / 2024

Kalekent Beylikdüzü projesi

Kalekent Beylikdüzü projesi

Toplam 1,471 tane daireden meydana gelen proje peşinatta 10 indirim uygulanıyor. Kalekent Beylikdüzü satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi!

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 100 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen ve 1,471 konuttun yer aldığı Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa ediliyor.

Kalekent Beylikdüzü yatırımcılarına yüzde 10 kazandırdı!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde inşa edilen Kalekent Konut Projesi yatırımcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kalekent Beylikdüzü yatırımcılarına yüzde 10 kazandırdı...

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Beylikdüzü projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılan Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 500 daire ve 27 ticari birimden oluşuyor. İşte Huzurlu Marmara Beylikdüzü fiyatları 2017...

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi!

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. ADS Residence Beylikdüzü projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Toplam 500 konut ve 27 dükkandan meydana gelen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi Huzurlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da konumlandırılan Referans Beylikdüzü projesi 31 bin 309 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Referans Beylikdüzü ne zaman başlayacak?

Referans Beylikdüzü projesi yakında başlıyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu'da Referans Beylikdüzü projesine başlayacak. Referans Beylikdüzü projesi 868 daire ve 28 dükkandan oluşuyor...

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Centro Beylikdüzü projesinin yüzde 30'u satıldı!

Centro Beylikdüzü projesi beş blokta 168 daire, 68 ofis ve 55 mağazadan meydana geliyor. Metrekare fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı projenin yüzde 30'u satıldı..

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Metro Home Beylikdüzü projesi teslim tarihi!

Kameroğlu Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü projesi Haberi

Kalekent Beylikdüzü projesi

Ortak kullanım alanları arasında projede su basamakları, Türk hamamı, seyir terasları, fitness center, yapay adalar, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, su oyunları bulunuyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 1,471 tane daire yer alıyor.


Toplam 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerine hayata geçirilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 1 peşin ödemelerde; kalan yüzde 24'lük kısım 12 ay sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile taksit imkanı, yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Kalekent Beylikdüzü satılık daire fiyatları 262 bin TL'den...