28 / 03 / 2024

Kalekent Beylikdüzü ulaşım

Kalekent Beylikdüzü ulaşım

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Kalekent Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 1,471 daire yer alıyor. Kalekent Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında 0 faiz uygulanıyor.

KaleKent Beylikdüzü adres!

KaleKent Beylikdüzü adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor. Peki KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi!

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 100 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen ve 1,471 konuttun yer aldığı Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kalekent Beylikdüzü yatırımcılarına yüzde 10 kazandırdı!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde inşa edilen Kalekent Konut Projesi yatırımcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kalekent Beylikdüzü yatırımcılarına yüzde 10 kazandırdı...

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Beylikdüzü'nde tapu işlemlerine teknolojik çözüm!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki binlerce vatandaşın tapu sorununu bir bir çözerken, şimdi de Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun imzaladığı protokol ile artık süreç daha kısalmış olacak.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım bilgileri doğrultusunda proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor. Satışları devam eden projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden oluşuyor. Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kalekent Beylikdüzü ulaşım Haberi

Kalekent Beylikdüzü ulaşım

Sosyal kullanım alanları arasında projede su basamakları, Türk hamamı, seyir terasları, fitness center, yapay adalar, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, su oyunları bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 24'lük kısım 12 ay sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile vade sağlanırken, yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

İlk etap teslimleri 2015 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılı Aralık ayında yapılacağı projede daireler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor....