18 / 04 / 2024

Kalibre Boru

Kalibre Boru

Kalibre Boru ile Tataristan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı arasında Niyet Beyam ve Hayat Group ile Naberejniye Çelni Belediyesi arasında 5 bin konut, AVM, otel ve poliklinik yapımını içeren anlaşmalar imzalandı...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi. Bodrum - Milas Karayolu'nda meydana gelen patlama nedeniyle trafiğe kapanan karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Kerkük'ten Erbil'e yeni petrol boru hattı!

Merkezi Irak hükümetinin, petrol ihracını artırmak için Kerkük'ten Erbil'e yeni bir boru hattı yapma çalışması başlattığı bildirildi...

Çelik boru ihracatı 2 milyon tona ulaştı!

Çelik boru sektörünün ihracatı 2014 yılında bir önceki yıla göre miktar bazında yüzde 4,9 artışla 1,95 milyon tona yükselirken, değer bazında yüzde 0,71 azalışla 1,62 milyar dolara geriledi

Atlas Termik Santral Projesi için denize boru döşendi!

Atlas Termik Santral Projesi kapsamında denize döşenen 4 metre çapındaki CTP boruları üreterek bir ilke imza atan Superlit Boru, sulama projelerine ek olarak yakın coğrafyadaki termik santral projelerini de odağına aldı

Doğusan Boru yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Kartal Beton Boru yatırımda Çorlu tesisine ağırlık verecek!

Beton boru sektöründeki faaliyetlerine yeni alanlar eklemeyi planlayan Kartal Beton Boru, çalışmalarına başladı. Firma, önümüzdeki dönemde üretim kapasitesini ve ürün çeşidini artırmak için gerekli yatırımları yapmayı planlıyor.

TANAP boru hattının inşaat firmaları belirlendi!

Azerbaycan'daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

TANAP boru hattı inşaatını hangi firmalar yapacak?

Azerbaycan’daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

TANAP'ın boru hattında firmalar belirlendi!

Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan “56’’ KaraBoru Hattı İnşaat İhalesi”ne ilişkin Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Özbal Çelik Boru fiyat hareketlerini yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahüt A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

Kalibre Boru Haberi

Kalibre Boru
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye ile Tataristan arasındaki 930 milyon dolarlık ticaret hacmini yeterli bulmadığım belirterek, "Türkiye ile Rusya arasında 30 milyar dolardan fazla ticaret hacmi olduğunu düşünürsek, Tataristan ile ticaret hacmimiz en az 3-4 milyar dolar olmalı" dedi. Çağlayan, Rusya Federasyonu Cumhuriyeti ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile görüştü. İş adamlanyla kahvaltıda bir araya gelen Çağlayan, daha sonra Tataristan-Türltiye İş Forumu'na katıldı.

BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ
 Çağlayan, Moskova-Kazan arasındaki 11 saatlik seyahat süresini 3,5 saate düşürecek hızlı tren hattının da çok önemli bir yatınm olduğunu belirtti. Çağlayan, bölgede çok sayıda müslüman yaşadığını, Tatar iş adamlannı helal gıda konusunda gerekli gayreti göstermesini ve bu konuda Türk iş adamlannın yardım edebileceğini kaydetti.İş Forumu'nun sonunda Türkiye ile Tataristan arasında ticaretin gelişimi; Kalibre Boru ile Tataristan Sanayi...