29 / 03 / 2024

Kamer İnşaat emek sineması

Kamer İnşaat emek sineması

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Grand Pera'da Emek Sineması gala ile açılacak!

Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Emek’i orijinal halinin koruduğunu söyleyen inşaat şirketi yöneticileri, yasal mevzuatlar çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, yıkılan Emek Sineması ve içinde bulunduğu tarihi yapı inşaatının durdurulmasına karar verdi. Konu ile ilgili Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması geldi.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

KMR Kamer Yapı İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMR Kamer Yapı İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Kamer tarafından kuruldu.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten 67 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO portföyünde bulunan Eyüp-Göktürk'teki arazisini genişletmek amacıyla; mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda, 2B hakkı Kamer İnşaat'ta olan Eyüp Maslakaltı'da yer alan 32.8 bin metrekarelik arazinin 2B hakkını 67 milyon TL bedelle aldı.

Kamer Parke Alım Satım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamer Parke Alım Satım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kamer İnşaat emek sineması Haberi

Kamer İnşaat emek sineması

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, bünyesinde Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin geçan haftalarda “Emek’ler boşa gitti” başlıklı bir yazı yazmıştım. Restorasyonu yapan ve AVM’yi işletmekte olan Kamer İnşaat’tan bir açıklama geldi. Özetlleyerek paylaşıyorum: “Öncelikle Grand Pera’nın varlık sebebi olan tarihi Cercle d’Orient binası bir alışveriş merkezine dönüştürülmedi. Ödüllü bir restorasyon gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi’ne bakan dış dükkanları yıllar önce olduğu gibi yeniden Grand Pera’da ticaretin hizmetine sokuldu. Emek Sineması’na gelince. Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu yetkililerinin yaptığı tesbitlere göre sinemanın bulunduğu yerde binanın yaşamını sürdürmesi, yapı güvenliği, hijyen gibi pek çok açıdan mümkün değildi. Emek Sineması meşakkatli bir süreçle yeni mekanına taşındı. Tek tek numaralandırılan 1400 parça orijinal yerlerine yerleştirildi. Grand Pera Emek Sanat ve Kültür Vakfı’nın çalışmalarıyla 60’dan fazla...