28 / 03 / 2024

kanal istanbul arnavutköy

kanal istanbul arnavutköy

Kamuoyunda ''Çılgın Proje'' olarak anılan Kanal İstanbul projesi 2011 yılından bu yana gündemde. Geçtiğimiz günlerde güzergahı açıklanan Kanal İstanbul projesi bir çok ilçenin kaderini şimdiden değiştirdi. 

370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak!

Kanal İstanbul için ilk resmi adım önceki gün atıldı ve ÇED süreci başlatıldı. Belirlenen güzergaha göre, 370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul projesi ile değer kazanacak köyler!

İstanbul'un büyük bir bölümünü adaya dönüştürecek Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahı önümüzdeki ay açıklanacak. Bazı bölgelerde istimlaklar başladı bile. Kanalın geçmesi beklenen Küçükçekmece-Yeniköy güzergahındaki ilçe ve köyler çok değerlenecek…

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Emlak Konut GYO ve THY’nin Kanal İstanbul projesinde kura krizi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Kanal İstanbul güzergahındaki projesinde kura krizi çıktı. İşte Arnavutköy Yenişehir Evleri'ndeki kura krizi ile ilgili detaylar...

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Arnavutköy Baklalı projesi detayları...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ İstanbul kura sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı? Başvuran şimdi baksın!

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

kanal istanbul arnavutköy Haberi

kanal istanbul arnavutköy

Para Dergisi'nden Okhan Şentürk'ün haberine göre; “ÇILGIN proje” olarak anılan Kanal İstanbul projesi 2011 yılından bu yana gündemde. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kanal İstanbul projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na 5 Aralık’ta ÇED başvurusu yaptı. Projenin etüt çalışmaları da belli bir aşamaya geldi. Etüt için kanalın geçeceği bölgede yoğun bir faaliyet yürütülüyor. Bu çalışmanın, önümüzdeki yılın ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor. Projenin yapım ihalesinin en erken 2018’in ikinci yarısında yapılabileceği hesaplanıyor.

Kanal İstanbul ile ilgili devletin zirvesinden de açıklama geldi. Resmi temaslar için geçtiğimiz aylarda Sırbistan’ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul’un temelinin yılsonu veya 2019 başı gibi atılacağım söyledi.

Para Dergisi olarak Kanal İstanbul’un ilk duyurulduğu dönemde projenin güzergahında yer alan...