19 / 03 / 2024

kanal istanbul arsa fiyatları

kanal istanbul arsa fiyatları

Kanal İstanbul projesinin yapılması tartışmaları devam ederken, bölgede arsa fiyatları yükselmeye başladı. Projeyle birlikte arsa fiyatlarında yüzde 20 yükseliş yaşandı...

Kanal İstanbul'da kamulaştırma eski fiyat üzerinden!

Kanal İstanbul çevresinde arazisi olan vatandaş, arazisinin fiyatı yıllar içinde 8'e, 10'a da katlansa da kamulaştırmada değeri tescil tarihinde olan bedelle ödenecek...

Kanal İstanbul emlak fiyatlarını uçuracak!

Kamuoyunda ‘Çılgın proje’ olarak bilinen Kanal İstanbul’un güzergâhı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgelerde canlanma şimdiden başladı.

Katarlıların gözü 'Kanal İstanbul' arazisinde!

Katar’da bu yıl ikincisi düzenlenen gayrimenkul fuarı Expo Turkey By Qatar 2018’de açıklamalar yapan Emlak Konut Başkanı Ertan Yetim önemli açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul, Katar'da büyük heyecan oluşturdu!

Türk şirketleri, 112 firma ile katıldığı 2. Expo Turkey by Qatar'da Türkiye'deki yatırım fırsatlarını anlatırken, bu ülkeden yatırımcı çekmek ve ihracat yapabilmek için çok sayıda ikili görüşmelerde gerçekleştiriliyor.

Kanal İstanbul konut fiyatlarını uçuracak!

Kanal İstanbul Projesinin güzergahlarının açıklanmasının ardından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, değerlendirmeler yaptı. 

370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak!

Kanal İstanbul için ilk resmi adım önceki gün atıldı ve ÇED süreci başlatıldı. Belirlenen güzergaha göre, 370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak.

Yatırımcılar Kanal İstanbul çevresinde arsa avına çıktı!

Proje süreci netleştikçe geçiş güzergahı Küçükçekmece-Başakşehir-Arnavutköy hattındaki arsa fiyatları artmaya devam ediyor. Ancak bölgede hala yatırım için uygun araziler bulunuyor.

Kanal İstanbul güzergahında konut fiyatları yükseldi!

Emlak piyasasının kalbi, yeni İstanbul olarak adlandırılan Kanal İstanbul güzergahında atmaya başladı.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 2 ila 4 kat artırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin sağladığı entegre ulaşım ağıyla değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, Kanal İstanbul güzergahında arsa fiyatlarının son bir yılda geometrik artış kaydettiğini belirliyor.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul ihalesi mayısa kadar tamam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde açıkladığı 'çılgın proje' Kanal İstanbul için harekete geçiliyor. Hükümetin 2 ay içinde Kanal İstanbul için ihaleye çıkması bekleniyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kanal İstanbul arsa fiyatları tavan!

Kanal İstanbul’la arsa fiyatları tavan yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde ihale hazırlıklarının başlandığını açıkladığı Kanal İstanbul projesi, bölgesinde arsa fiyatlarını artırmaya devam ediyor.

Kanal İstanbul, arsa fiyatlarını 4 kat artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı olan Vildan Kaya, kurulması öngörülen iki kentten ilkinin 2023 yılına kadar kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada hayata geçirileceğini söyledi.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul’daki arsalara 15 kat imar izni çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İstanbul’a yine ihanet” ediliyor dedi ve ekledi: “Parsellerdeki hissedarların adları gizlendi. Bazı bölgelerden arsa alan bazı kişilere projede 15 kat imar izni verildi” dedi.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

Kanal istanbul güzergahındaki arsa sahiplerinden tepki!

Çılgın proje Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Son günlerde yaz aylarda temelinin atılacağı açıklanan Kanal İstanbul projesinde çalışmalara hız verildi. Proje çevresinde gayrimenkulü bulunan vatandaşlar, gayrimenkullerinin yerlerinin kaydırılmasına ve küçülmesine tepkili...

Kanal İstanbul'da arsa yatırımlarından 10.5 milyar dolar gelir elde edilecek!

Kanal İstanbul projesi için yatırım finansmanı senaryoları neler? Projenin ÇED, SED raporlarından damıtılmış 15 sayfalık yönetici özetinde, proje için yatırım tutarları, işletme masrafları, gelirleri ve finansman maliyetleri ayrı ayrı şekilde toplamda 21.06 milyar dolar yapım maliyeti öngörülüyor.

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Abdüllatif Şener'den Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kanal İstanbul Projesi'nin, etrafından arsa alanlara rant sağlamak dışında bir işe yaramayacağını iddia etti.

Emlak Konut GYO Kanal İstanbul güzergahında 1.4 milyar TL'lik arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Kanal İstanbul güzergahında yaklaşık 2 milyon metrekarelik arazi satın almak için TOKİ ile protokol imzaladı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında bulunan arazinin değeri 1.4 milyar TL olarak belirlendi. 

Kanal İstanbul çevresinden arsa alanların belirsizlik isyanı! 

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin çevresinden arsa alan vatandaşlar projeyle ilgili belirsizliğin kendilerini mağdur ettiğini söylüyor...

kanal istanbul arsa fiyatları Haberi

kanal istanbul arsa fiyatları

Kanal İstanbul projesinin en önemli kısımlarından olan Küçükçekmece gölü ile Sazlıdere Barajı arasındaki güzergah yakınlarında arsa fiyatları artışa geçti.Arsa satın alan vatandaşlar ise Kanal İstanbul’un yapılmasını bekleyip ellerindeki arsaları satmak istemiyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Başakşehir civarlarında tapu alan insanlar ise Kanal İstanbul’un yapılmasını bekliyor. Güzergahta bazı yerlerinde gecekondu ve tapusu olmayan evler yer alıyor. Arsa satın alan vatandaşlar ise Kanal İstanbul Projesinin yapıldıktan sonra arsalarını satmayı bekliyor. Bazı vatandaşlar ise satın aldıkları arsalara ev yapıp Kanal İstanbul manzarası seyretmeyi planlıyor. İstanbul için büyük bir öneme sahip olan Kanal İstanbul Projesinin yapılacağı olan Küçükçekmece gölü ile Sazlıdere Barajı arasındaki güzergah havadan görüntülendi. Küçükçekmece gölü bitimi ile Sazlıdere Barajı arasındaki yaklaşık 6 kilometre olan kısmı projenin en önemli kısımlarından. Kanalın...