29 / 03 / 2024

Kapris Gold Maldivler açılış

Kapris Gold Maldivler açılış

Jetpa Holding'in Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor. Kofenbe Adası'nda yükselen Caprice Gold Maldivler otel projesinde kişi başı fiyat 99 Euro...

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Savcılık, Fadıl Akgündüz'ün suçlamalarını sıraladı!

Dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Maldivler projesi tam anlamıyla oyun çıktı. Caprice Gold Maldivler Projesi’nde ‘incelik’ isteyen aldatma yöntemleri savcı tarafından birer birer sıralandı.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Jet Fadıl’a 7 yıldızlı dini istismar cezası!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün sözleşmesi feshedilen Caprice Gold Maldivler reklamlarıyla tüketicinin dini duygularını istismar ettiğine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Fadıl Akgündüz'den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup!

Caprice Gold Maldivler projesine nokta konulan Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Siirt eski milletvekili Fadıl Akgündüz, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazdı. İşte o mektup...

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Jet Fadıl'ın Maldivler'de Müslümanlara özel ada' olarak tanıttığı dev projesinin iptal olduğu ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre projenin ortağı Abdurrahman Akarsu, 'Fadıl Akgündüz 60 bin kişiden 170 milyon dolar topladı...

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Caprice Gold Maldives'te 99 Avro'dan başlayan kampanya!

Caprice Gold Maldives Resort villalar, süitler, standart odalar, restaurantlar, cafeler ile Maldivler'deki hiçbir ada otelde bulunmayan cami, bayanlar için plajlar, erkekler için plajlar ve aileler için sunduğu plajlarla dikkat çekmeye devam ediyor...

Kapris Gold Maldivler açılış Haberi

Kapris Gold Maldivler açılış


Jetpa Holding, Maldivler'de yeni projesine başlıyor. Jetpa Holding'in Maldivler'deki otel projesinin adı Caprice Gold Maldivler Hotel olacak. Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor.


Caprice Gold Maldivler projesi 600 adet oda ve 107 adet müstakil villadan oluşuyor. Caprice Gold Maldivler Hotel projesinde kişi başı gecelik fiyatı, ulaşım dahil 99 Euro olarak belirtiliyor. Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyonlar 7 - 10 gün arasında olacak.


Caprice Gold Maldivler projesinin açılış tarıhı Ekim 2014 olarak belirlendi. Caprice Gold Maldivler projesi Maldivler'de Kofenbe Adası'nda hayata geçiriliyor. Caprice Gold Maldivler projesi Kofenbe Adası'nın tek oteli olma özelliğini taşıyor.



Caprice Gold Maldivler iletişim

Telefon: 444 44 25

Web adresi:...