29 / 03 / 2024

karabağlar modern pazaryeri

karabağlar modern pazaryeri

Kapalı pazaryerinin temeli önümüzdeki ay atılacak. Karabağlar'ın modern bir kent kimliği kazanması, İzmir'le bütünleşmesi için çalıştıklarını belirten Kürüm, bu nedenle sokak aralarında pazaryeri kurulmasını istemediklerini söyledi.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

Karabağlar dönüşüm projesine ilişkin 5 sorun mecliste!

İzmir Karabağlar'da riskli alan ilan edilen bölgelerin dönüşümü meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan dönüşüm hakkında 5 soru sordu..

Karabağlar Belediye Meclisi'nden üniversite hamlesi!

İzmir Karabağlar Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 77 hektarlık alanın 35 hektarı üniversite alanı olarak belirlendi.

Karabağlar'da imar planları hayata geçiriliyor!

Karabağlar Belediyesi’nin daha sağlıklı bir kent oluşturmak adına etap etap yenilediği imar planları hayata geçirilmeye başlandı.

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

Karabağlar'da imar barışı konuşuldu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla bir araya geldi, imar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yaptılar. 

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

karabağlar modern pazaryeri Haberi

karabağlar modern pazaryeri


Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Bozyaka Pazaryeri ve Sosyal Kompleksi'nin ardından Yunus Emre mahallesine de modern bir pazaryeri kazandıracak. 10 bin metrekare alana sahip olacak kapalı pazaryerinin temeli önümüzdeki ay atılacak. Karabağlar'ın modern bir kent kimliği kazanması, İzmir'le bütünleşmesi için çalıştıklarını belirten Kürüm, bu nedenle sokak aralarında pazaryeri kurulmasını istemediklerini söyledi. Bozyaka Pazaryeri ve Sosyal Kompleksi'nin ardından Yunus Emre mahallesine de modern bir pazaryerini 6 ay gibi kısa bir sürede kazandıracaklarını vurgulayan Kürüm, "Önümüzdeki ay temelini atarak projeye start vereceğiz. Proje, kapalı pazaryeri olmanın yanı sıra halkın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlandı" dedi.


Yeni...