24 / 04 / 2024

karabağlar pazar yeri

karabağlar pazar yeri

Kapalı pazaryerinin temeli önümüzdeki ay atılacak. Karabağlar'ın modern bir kent kimliği kazanması, İzmir'le bütünleşmesi için çalıştıklarını belirten Kürüm, bu nedenle sokak aralarında pazaryeri kurulmasını istemediklerini söyledi.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Manisa Şehzadeler'e modern pazar yeri yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler’de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret etti.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı. Tesislerin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'nde son dokunuşlar!

Bafra'nın en kapsamlı kapalı pazar yeri ve yaşam alanı projesinde son dokunuşlar gerçekleştiriliyor.

Karabük Şirinevler'e 3 katlı yeraltı otoparkı ve pazar yeri yapılıyor!

Karabük Belediyesi, vatandaşların daha iyi ortamlarda alışveriş yapabilmesini sağlamak ve Şirinevler Mahallesinde yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmak için Şirinevler Mahallesi Otopark ve Kapalı Pazar Yeri inşaatı projesine devam ediyor.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

karabağlar pazar yeri Haberi

karabağlar pazar yeri


Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Bozyaka Pazaryeri ve Sosyal Kompleksi'nin ardından Yunus Emre mahallesine de modern bir pazaryeri kazandıracak. 10 bin metrekare alana sahip olacak kapalı pazaryerinin temeli önümüzdeki ay atılacak. Karabağlar'ın modern bir kent kimliği kazanması, İzmir'le bütünleşmesi için çalıştıklarını belirten Kürüm, bu nedenle sokak aralarında pazaryeri kurulmasını istemediklerini söyledi. Bozyaka Pazaryeri ve Sosyal Kompleksi'nin ardından Yunus Emre mahallesine de modern bir pazaryerini 6 ay gibi kısa bir sürede kazandıracaklarını vurgulayan Kürüm, "Önümüzdeki ay temelini atarak projeye start vereceğiz. Proje, kapalı pazaryeri olmanın yanı sıra halkın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlandı" dedi.


Yeni...