24 / 04 / 2024

karabük kent yenileme

karabük kent yenileme

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük'teki yeni yerleşim alanlarına yeni yollar açılıyor!

Karabük’ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük’te, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Karabük'te elektrik kesintisi 30 Ocak 2016!

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Başkent Elektrik Dağıtım tarafından alt yapı ve arıza onarım bakım çalışmaları nedeniyle programlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Ankara, Karabük ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi 9 Aralık!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 9 Aralık'ta elektrik verilemeyecek.

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.

Karabük'te yol çalışmaları başladı!

Karabük'te kaldırımların yenilendiği bildirildi. Karabük Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Şirinevler ve Beşbinevler Mahallesi'nde kaldırım yenileme çalışmasının devam ettiği belirtildi.

Çates enerji iletim hattı için Karabük'te kamulaştırma!

154 kV Yeni Çates-Çaycuma 2-Safranbolu-Karabük Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karabük'e 12 yılda 4 katrilyonluk yatırım yapıldı!

Toplu açılış törenleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığı yüzde 65 oy için teşekkür amaçlı Karabük'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanında Halka hitap etti.

karabük kent yenileme Haberi

karabük kent yenileme

Karabük Belediyesi havaların ısınması ile birlikte mahallelerde asfalt çalışlarını hızla devam ediyor.  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kent genelinde çok yoğun bir çalışmanın yürütüldüğünü dile getirerek “ Ekiplerimiz Yeşil mahalle ve Kapullu mahallesinde asfalt kazıma makinesiyle eski asfalt kaldırılarak, yol kotu düşürüldükten sonra yeni asfalt seriyor. Bu sayede kaldırımla yol arasında neredeyse kaybolmuş kot farkı da bu kazıma sayesinde yeniden olması gereken seviyelere gelmiş oluyor. Böylelikle yollar daha kaliteli ve sağlam hale getiriliyor. Karabük’ü cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor. Bu çalışmalarımız sadece belirli mahallelerde değil tüm mahallelerimizde program dahilinde devam edecek” açıklaması...