25 / 04 / 2024

Karaman Havalimanı son durum

Karaman Havalimanı son durum

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanı'nın Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.

Karaman Havalimanı için çalışmalar başladı!

Lütfi Elvan, Karaman'ın havalimanına en kısa sürede kavuşacağını açıkladı. Elvan; Karaman Havalimanı için yer tespiti yapıldığı, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlandığı vurguladı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesindeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hastanede tamamlanan kısımlar görüntülendi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'nin, kaba inşaatı bitmek üzere. Hastanenin çevre düzenlenmesinin ve havalandırma tesisatının yapılmaya başlandığı görüntülendi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında son durum! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki bin yataklı hastanenin inşaatında inceleme yaptı...

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin inşaatında son durum!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatının son durumu havadan fotoğraflandı...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Karaman Havalimanı son durum Haberi

Karaman Havalimanı son durum

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanının Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.


Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman havalimanının Ereğli, Aksaray ve bölgeye  hizmet vermek amacıyla planlandığını ve havaalanının kısa sürede yapımına başlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

YÜKSEK PLANLAMA KURULU'NDA İMZAYA AÇILDI

Karaman’a h er alanda yapılacak olan yatırımların bizatihi takipçisi olduğunu vurgulayan  Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bunlardan biri olan Karaman Havalimanı'nı nasıl ve ne şekilde tamamlayacağımızı belirlemek için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Aslan  VE bakanlık yetkilileri ile sürekli görüşüyoruz.  Bir problem yaşamak istemiyoruz ve  bunun için Karaman havaalanının  bizzat devlet tarafından doğrudan yapılmasına karar verdik. Bu çerçevede, kararı verdikten sonra Maliye Bakanlığımız, Hazine Müsteşarlığımız ve Kalkınma Bakanlığımızdan olumlu görüşler aldık. Karaman havalimanı...