28 / 03 / 2024

Karasu Sahil Parkı ne zaman yapılacak

Karasu Sahil Parkı ne zaman yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’da yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 7 firma katıldı...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Kıyı kesimlerinde 12 konut ve otel projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Üsküdar sahil dolgu projesinin ayrıntıları belli oldu!

Radar kulesinden gezi parkına kadar olan 1200 metrelik sahil bandında, toplam 10 bin 750 metrekarelik deniz alanı doldurulacak. Bu kısım yeni meydan olarak düzenlenecek

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ilk ihalesi tamam!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltına almak üstünü meydan yapmak için 2015 Ağustos ayında başladığı proje, ilk ihale kapsamında tamamlanamadı.

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.

Karasu Sahil Parkı ne zaman yapılacak Haberi

Karasu Sahil Parkı ne zaman yapılacak


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’da yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yürüten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemizin şehrimiz ve Karasu ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuç kamuoyuna duyurulacak” diye konuştu.


7 Firma Katıldı

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi Yapım İşi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: A.Ç. Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5.639.000,00 TL, Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4.847.600,00 TL, Baroksan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Budaksan Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı 6.910.000,00...