28 / 03 / 2024

Kardashian evi

Kardashian evi

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles’ta bulunan malikanelerinin kapılarını açtılar. Çift, minimalist stile sahip evi 014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'deki evlerini satıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West 14 milyon dolarlık evi satışa çıkardı Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak satın aldığı 14 milyon dolarlık evi iki ay sonra evi satışa çıkardı.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Kim Kardashian ve Kanye West Los Angeles'taki evini satıyor!

Kim Kardashian ile Kanye West, sanat müzesine benzeyen evini satışa çıkardı. Çift, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki evi için 18 milyon dolar istiyor.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Kim Kardashian, Hidden Hills'e taşındı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

İşte Kim Kardashian ve Kanye West'in evi!

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile 2012 Nisan ayından beri birlikte olan Kim Kardashian Mayıs 2014'te İtalya'nın Floransa kentinde evlendi. Çift 20 milyon dolarlık bir malikanede yaşıyor..

Ray J, Kim Kardashian'a komşu oluyor!

Cuma günü Hidden Hills adlı bölgeye gidip evi gezen Ray J’in, 2.7 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon TL) bir teklif sunduğu söyleniyor. 3 tane at ahırı bulunan ev, Kardashian ve West’in evinden 8 ev uzaklıkta bulunuyor.

Justin Bieber'ın evini 7 milyon dolara Khloe Kardashian aldı!

Kanadalı popstar Justin Bieber'ın Kaliforniya'daki malikanesinin yeni sahibi olan Kardashian, 7.2 milyon dolar (15.7 milyon TL) ödedi. Böylece Bieber, iki yıl önce 6 milyon dolara satın aldığı evi büyük bir 20 kârla satmış oldu...

Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki Abdülmecid evi restorede!

Osmanlı İmparatorluğu'nun padişahlarından Sultan Abdülmecid'in, Yavuz Sultan Selim Camisi'nin bahçesindeki evi restore ediliyor. 2009 yılında restorasyon çalışmalarına başlanan yapının 2011 yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor  

Şahintepe Bilgi Evi ile çocukların hayatı değişti!

Şahintepe, İstanbul'un bir ucu diyebileceğimiz, daha çok Anadolu'dan göç eden ailelerin yaşadığı bir semt. Burada geçtiğimiz yıl Bilgi Evi açıldı. Açılışla birlikte çocukların da hayatı değişti

Kardashian evi Haberi

Kardashian evi

Türkiye'de yayınlanan bir reality şovda hayatlarını paylaşan Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satışa çıkarıldı. Yapımcıların, sanki 'Kardashianların eviymiş gibi' dış cephesini gösterdiği ev, 9 milyon dolara (32.8 milyon TL) emlak piyasasına sunuldu. Kris Jenner'ın sade görünümlü asıl evinin aksine gösterişli bir dekorasyona sahip olan 8 yatak odalı malikane, büyük ilgi gördü. Emlakçılar, sırf Kardashianların TV şovunda göründüğü için eve değerinin üstünde teklifler geldiğini...