26 / 04 / 2024

Karim Rashid Floo mutfak

Karim Rashid Floo mutfak

AYT HOME’un dünyaca ünlü mutfak markası Rational, ünlü tasarımcı Karim Rashid’in Floo mutfak serisini kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Hamed ve Salman Rashid M Almasharı ortaklığında kuruldu.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hameed Rashid Sedeeq Sedeeq tarafından kuruldu.

Sk Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Said Yama Hashemy, Sayed Abdulwaha Hashemy, Sayed Firaidun Hashemy ve Sayed Karim Hashemy ortaklığında kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 210 bin TL sermaye bedeli ile K.W. Abdulhameed Khalid, Q.M. Salman Salman ve T. Rashid Salman Fatta tarafından kuruldu.

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım A. Rashid tarafından kuruldu. 

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Al Rashid İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Rashid İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alhumıd Nasser Abdullah tarafından kuruldu.

Rational, Floo mutfak serisi ile ayrıcalığı hissettiriyor!

AYT HOME’un dünyaca ünlü mutfak markası Rational, ünlü tasarımcı Karim Rashid’in Floo mutfak serisini kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Faısal A. M. M Al Medlij, Hamam M.B.M. Al Sayer, Oma A.s.h. Al Rashid ve Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Karim Rashid Floo mutfak Haberi

Karim Rashid Floo mutfak

AYT HOME’un dünyaca ünlü mutfak markası Rational, ünlü tasarımcı Karim Rashid’in Floo mutfak serisi ile ayrıcalığı hissettiriyor.


Klasikten moderne tüm yaşam stillerine ve farklı zevklere hitap eden Rational; optimum işlevsellik ve estetiği aynı anda sunmayı başarıyor.


Sergei Tchoban gibi dünyaca ünlü pek çok tasarımcıyla çalışan ve en ince detayına kadar düşünülmüş mutfak serileri üreten Rational, yenilikçi ürün vizyonunu ödüllerle de taçlandırıyor.


Thomas Klee tasarımı Tio: Zen Edition ve Karim Rashid tasarımı Floo mutfak serileriyle Rational, German Desing Award’da üst üste iki yıl tasarım ödülü alan tek mutfak markası...