19 / 03 / 2024

Karşıyaka Stadı inşaatı

Karşıyaka Stadı inşaatı

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

Karşıyakalılar statlarına kavuşacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Ankara'ya gideceklerini söyleyen KSK Başkanı, “Stat kulübümüz için çok önemli” diye konuştu. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı’nın bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen Alsancak ve Göztepe Stadı ile ilgili gelinen son durumu anlattı.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka Stadı'nın inşaatı devam edecek!

İZVAK, Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Karşıyaka Stadı'nın inşaatı başladı!

"Yüz yıllık hayalimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz" diyen Başkan Ali Erten, şöyle devam etti: "Adım adım ve sabırla yürüttüğümüz stat inşaatımızın en önemli aşamalardan birindeyiz. Zemin ve fore kazık çalışmaları yaklaşık 3 ay sürecek" dedi

Mustafa Toprak Karşıyaka Stadı'nın inşaatını inceledi!

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Mustafa Toprak, çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi!

Belediyelerin engellerine rağmen Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi. Mayıs başında yıkım başlıyor.Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Hamza Dağ: Karşıyaka stadını yapmak istiyoruz!

Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü Stadı'nın yerine yapılacak olan yeni stadın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Spor Kulübü yönetimince engellendiğini savundu.

Karşıyaka Stadı için çalışmalar başlıyor!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın bulunduğu araziye inşa edilecek 15 bin kapasiteli yeni stadın ocak ayında yapılan ihalesini 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat çalışmalara başlıyor...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Hatay Milli Emlak'tan 14.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 14 milyon 646 bin 173,68 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 9 milyon 703 bin 694,60 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 24 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatı Haberi

Karşıyaka Stadı inşaatı

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak stadın bir an önce hizmete açılması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İzmir Milletvekili Mahir Polat ve 22 milletvekili tarafından Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak stadın bir an önce hizmete açılması için yapılması gerekenlerin belirlenmesine ilişkin önerge verildi.

Meclis araştırması önergesinde şu ifadeler kullanıldı:

GEREKÇE

''İzmir’in Karşıyaka ilçesi Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısında önemli bir yere sahiptir. Bu semtin sokaklarında halen Kuvayı Milliye ruhu mevcuttur. Karşıyaka semtinde yetişen gençler hürriyetlerine düşkündür. Bu durum, İzmir’in markası olan hatta Türkiye’nin marka isimlerinden olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün ilk kurucularından ünlü Kuvayı Milliye kahramanı Kadızade Zühtü Işıl’ın bıraktığı kültür mirasından kaynaklanmaktadır. Tüm bunlara rağmen yıllardır bu semte spor alanında yatırımlar yapılmamaktadır. Yapılması durumunda dünya...