16 / 04 / 2024

Karşıyaka Tower fiyat listesi

Karşıyaka Tower fiyat listesi

Karşıyaka Tower 'da fiyatlar 275 bin liradan başlıyor. 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projenin Mayıs 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Karşıyaka Aypark Residence fiyat 2016!

Aypark Residence projesinde toplamda 217 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Karşıyaka Aypark Residence fiyat!

Aypark Residence projesi Katal İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da inşa ediliyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Aypark Residence projesinde 217 daire yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlıyor. İşte Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi...

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesi!

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesine göre 1+0 daireler 219 bin TL'den başlıyor. Toplam 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Karşıyaka Evia Plus Evleri fiyat bilgisi!

Atek Yapı tarafından hayata geçirilen Karşıyaka Evia Plus Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Karşıyaka Evia Plus Evleri fiyat bilgisi...

Sinpaş Karşıyaka Rezidans fiyat listesi!

Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 174 tane daire bulunuyor.Peki fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Karşıyaka Rezidans fiyat listesi...

Sinpaş Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde daireler 198 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satılıyor. Projede mevcut olan dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidans fiyat listesi!

Karşıyaka Rezidans fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 174 daire ve 9 ticari birimden meydana gelen projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Azat Yeşil'den Karşıyakalı futbolculara İzka İnşaat Karşıyaka Tower'dan daire!

Karşıyaka, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e ikinci Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek.

İzmir Karşıyaka Tower'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Karşıyaka Tower hızla yükseliyor Izka İnşaat Kurumsal İletişim Koordinatörü Sedef Dugalı, "240 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlar ile alıcılar residence konforuna uygun fiyatlar ile sahip olacak" dedi.

Karşıyaka Tower'da satışlar başladı!

Karşıyaka Tower Haziran 2015'te tamamlanıp teslim edilecek. 1+1 ve 3+1 daire konsepti bulunan proje, 20 katlı bir kule olma özelliği ile İzmir'in gözbebeği Karşıyaka'nın tam merkezinde bulunuyor

Karşıyaka Tower fiyat listesi Haberi

Karşıyaka Tower fiyat listesi


Karşıyaka Tower projesi İzmir Karşıyaka 'da İzka İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje kapsamında 133 adet daire yer alıyor.


İzka İnşaat Karşıyaka Tower 'da 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin Mayıs 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Karşıyaka Tower satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 275 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 550 bin liradan başlıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İzka Karşıyaka Tower 'da;cep sineması, sosyal alanlar, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunuyor.


Telefon: 0232 365 21 32

Web adresi :