25 / 04 / 2024

Kartal kentsel dönüşüm

Kartal kentsel dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Kartal dönüşümle ayrıcalıklı yaşam sunuyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “2009’dan önce ismi çok fazla bilinmeyen Kartal’ı kentsel dönüşüm ve yapılan yatırımlarla ayrıcalıklı bir ilçe haline getirdik” diye açıklama yaptı. 

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

Kartal'da 20 gecekondu kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Kartal Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Kartal Belediyesi hak sahipleri ile anlaştığı 20 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi.

Kartal'da kentsel dönüşüm devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

Kentsel dönüşümün en iyi örnekleri Kartal’da!

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ zirvesinin ikincisini gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı açıklamadaİstanbul’da kentsel dönüşümün en iyi örneklerinin Kartal’da gerçekleştirildiğini belirtti.

Kartal kentsel dönüşüm Haberi

Kartal kentsel dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.


Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar hızla yenilenmeye devam ediyor. Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez Yakacık Çarşı Mahallesi, Yakakent Caddesi’nde yer alan 11730 ada 77 parsellik alan üzerinde kurulu 9 bina, yapılacak yıkım töreniyle dönüşmek için ilk adımı atacak.


Yakacık Çarşı Mahallesi, Yakakent Caddesi (Çam Sokak Kesişimi) No:23’te bulunan 4’er katlı 9 bina ve toplam 72 bağımsız bölümün yıkım töreni 25 Ağustos Cuma günü saat: 11.00’da yapılacak.


Tarih: 25 Ağustos Cuma

Saat: 11.00

Adres:...