29 / 03 / 2024

Kartal Wings ev fiyatları 2017

Kartal Wings ev fiyatları 2017

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığıyla Kartal’da temelleri atılan Kartal Wings 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda lansman döneminde %25 peşin, 24 ay vade, % 0 faiz imkanı sunuluyor.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Kartal'ın en merkezi noktasında inşa edilen Bumerang Kartal projesinden ev satın alanlar tapu harcı ödemiyor.

Prava Kartal ev fiyatları!

Prava Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan proje Kartal'da  İtibar İnşaat  tarafından yükseliyor. 

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Daire Kartal'dan ev alana 1 yıl boyunca Mercedes hediye!

Toplamda 244 daireden meydana gelen Daire Kartal'da 1+1 daire alana Nissan Qashqai , 2+1 daire alana Mercedes Cla 1 yıl boyunca hediye ediliyor..

Kartal Wings ev fiyatları 2017 Haberi

Kartal Wings ev fiyatları 2017

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan Kartal’ın iddialı projesi Kartal Wings, 186 milyon yatırımla 12 dönüm arazi üzerinde 3 blok olarak inşa ediliyor. İnşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ve güçlü bir finansal altyapıya sahip olan Suudi Arabistan kökenli Amad  Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Kartal Wings, özgün mimari tasarımı, konforlu daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve dev peyzaj alanıyla Kartal bölgesinin iddialı projeleri arasında yer alıyor.

Metrekare fiyatı 5.000 TL

1+1 dairelerin 82-143 m2, 2+1 dairelerin 109-170 m2, 3+1 dairelerin 158-248 m2, 4+1 dairelerin 223 m2 ve 5+2 loft dairelerin ise 363-397 m2 brüt büyüklüklere sahip olduğu projede metrekare fiyatı 5.000 TL. %25 peşinat, 24 ay vade ve %0 faiz imkanı sağlanan projede 1+1 daireler  420 bin TL,...