29 / 03 / 2024

kartal wings projesi

kartal wings projesi

Ön talep toplanan Kartal Wings projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Kordonboyu'ndaki 120 milyon TL'lik ipotek kaydı kaldırıldı!

Referans Kartal Kordonboyu projesi kapsamındaki bağımsız bölümler üzerinde tesis edilmiş olan 120 milyon TL tutarındaki ipotek kaydı kaldırıldı...

Kiler GYO Kartal Panorada değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal Panorada Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

kartal wings projesi Haberi

kartal wings projesi

Kartal Wings Evleri 3 blok olarak planlandı. 12 bin metrekarelik arsa alanına sahip projede toplam 278 daire ve 9 adet dükkana yer veriliyor. 

Ön talep toplanan Kartal Wings projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Wings Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire seçenekleri sunuluyor.

Kartal Wings projesinde daire sahiplerine sauna, fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk yüzme havuzu, açık kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve açık oyun parkı gibi donatılar sağlanıyor.

Kartal Wings Konutları ev fiyatları!

Kartal Wings projesi Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. Projede ev fiyatları 418 bin TL ile 2 milyon 608 bin TL arasında değişiyor. 

Kartal Wings projesi Pendik Marina’ya 6 kilometre, Kartal sahil yoluna 2 kilometre, metro istasyonuna 2 kilometre,  Sabiha Gökçen...