20 / 04 / 2024

Kartalkaya otelleri doluluk oranları

Kartalkaya otelleri doluluk oranları

Dün ve bugün otellerin doluluğunun yüzde 100’e ulaştığını belirten Yarım, "Doruk ve Yıldıztepe mevkilerinde kayak aktiviteleri devam etmektedir. Ilgaz'a genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerden turistler geliyor" dedi

Kartalkaya'daki oteller, yarıyıl tatili boyunca 30 bin tatilciyi ağırlamayı hedefliyor!

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da yer alan oteller, kar yağışının devam etmesi halinde 15 günlük yarıyıl tatili boyunca 30 bin tatilciyi ağırlamayı hedefliyor.

Kartalkaya'daki otellerde doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya, yarıyıl tatili dolayısıyla vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yaşanan yoğunluk nedeniyle Kartalkaya'daki otellerde doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Kayak merkezlerindeki doluluk oranı yılbaşı gelmeden yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'deki otellerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'da kar kalınlığı 28, Kartalkaya'da ise 50 santimetreye ulaştı...

Barajlardaki doluluk oranı yüzde 37.76'ya ulaştı!

İstanbul'da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23’e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76’ya ulaştı.

Barajlarda doluluk oranı yüzde 37.76'ya çıktı!

İSTANBUL’da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23’e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76’ya ulaştı.

Barajlardaki doluluk oranı yükseldi!

İstanbul'da yaşanan kuraklığın ardından barajlarda doluluk oranları geçtiğimiz Ağustos ayında 17.23'e kadar inmişti. Son yağışlarla tüm barajlardaki su seviyeleri yükselirken, toplam doluluk oranı da yüzde 37.76'ya ulaştı

Kartalkaya beyazlara büründü!

Kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor. Yağışın 24 Kasım'a kadar sürmesi bekleniyor.

Baraj doluluk oranları 20 Kasım 2014 son durum!

İstanbul'da etkili olan yağışlar barajlara da ulaştı. Özellikle, Alibey ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 20 Kasım 2014 itibariyle yüzde 37.41 oranına ulaştı.

İstanbul'da barajlardaki doluluk oranları yüzde 29,12!

AA muhabirinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'daki barajlarda ortalama doluluk yüzde 37,41, Ankara'da yüzde 29,12 olarak kayıtlara geçti.

Baraj doluluk oranları 18 Kasım 2014!

İstanbul'da etkili olan yağışlar barajlara da ulaştı. Özellikle, Kazandere, Istrancalar ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 18 Kasım 2014 itibariyle yüzde 36.98 oranına ulaştı.

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kaya Holding Kartalkaya'daki kayak pistlerine her gün kar yağdıracak!

Geçen sezonu yeterli yağış olmadığı için hüsranla kapatan turizmciler bu yıl işi şansa bırakmadı. Kartalkaya'da 2 oteli olan Kaya Holding, 8 milyona aldığı makineyle her gün pistlere kar yağdıracak

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi!

Kışın kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı. Kartalkaya’da iki oteli ve 11 pisti bulunan Kaya Holding, kar makinesi aldı.

Kartalkaya otelleri doluluk oranları Haberi

Kartalkaya otelleri doluluk oranları


Yerli ve yabancı turistler, hafta sonu tatilinde Ilgaz ve Kartalkaya kayak merkezlerindeki otelleri doldurdu.


Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan, uzun ve alternatif pistleriyle dikkati çeken Ilgaz'da kar kalınlığı yaklaşık 50 santimetre ölçüldü.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle hafta sonları yoğunluk yaşandığını söyledi.


Dün ve bugün otellerin doluluğunun yüzde 100’e ulaştığını belirten Yarım, "Doruk ve Yıldıztepe mevkilerinde kayak aktiviteleri devam etmektedir. Ilgaz'a genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerden turistler geliyor. Günübirlik gelen insan sayısı da çok fazla. Şu an vatandaşlar kayak pistlerinde, kayak, snowboard ve kızakla kayarak karın keyfini çıkarıyor" diye konuştu. 


Yarım, hafta içinde de çeşitli üniversitelerden öğrencilerin kayak eğitimi için Ilgaz'a geldiğini sözlerine ekledi.


- Kartalkaya 


Kartalkaya Kayak Merkezi'nde ise kar...