28 / 03 / 2024

Kartallife Atalar ödeme planı 2017

Kartallife Atalar ödeme planı 2017

Kartallife-Atalar’da son 16 daire, yüzde 10 indirim ayrıcalığı ve kolay ödeme koşullarıyla şanslı sahiplerini bekliyor.

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle!

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kartallife Atalar projesi tek blokta 104 daireden oluşuyor. 

Kartallife Atalar ödeme kampanyası!

Kartallife Atalar ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje tek blokta 104 daireden meydana geliyor. 

Kartallife Atalar'da Anneler Günü kampanyası!

Kartallife Atalar'da Anneler Günü kampanyası kapsamında pırlanta gibi daireler satılıyor. Projeden ev alan 5 şanslı kişiye  5 taş pırlanta yüzük hediye ediliyor. 

Kartallife Atalar'da son daireler, son fırsatlar!

STCA Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Kartallife Atalar'da kalan son daireler için son fırsatlar sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Atalar Kartallife fiyat listesi 2017!

Atalar Kartallife fiyat listesi 476 bin TL'den başlıyor. Kartallife Atalar projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Kartallife-Atalar’da son 16 daireye özel ödeme kampanyası!

Kartallife-Atalar’da son 16 daire, yüzde 10 indirim ayrıcalığı ve kolay ödeme koşullarıyla şanslı sahiplerini bekliyor.

Kartallife Atalar'da metrekare fiyatı 4 bin TL'den başlıyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren STCA Gayrimenkul, yeni Kartallife Atalar projesiyle de iddiasını ortaya koydu. STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, projenin de diğerleri gibi erken teslim edileceğini söyledi.

Kartallife Atalar'da kolay ödeme koşulları!

Aile konsepti projesi Kartallife-Atalar ile Kartal’a yeni bir soluk getiren STCA Gayrimenkul, inşaat teknikleriyle de farklılığını ortaya koyuyor. İnşaattaki en son teknoloji ürünlerini kullanan STCA Gayrimenkul, Kartallife-Atalar inşaatında haftada 1 kat çıkıyor.

STCA Gayrimenkul Kartallife Atalar'da 2 farklı kampanya sunuyor!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, verdiği röportajında STCA Gayrimenkul ve Kartallife Atalar projesiyle ilgili detayları anlattı..

Kartallife-Atalar'da özlenen mahalle hayatı yaşanacak!

Kartallife-Atalar, Adalar manzarası, sosyal donatıları, yeşil alanları ile güvenlikli site projesi olmasının yanı sıra 2+1, 3+1 tipi aile konsepti daireleriyle de eski zamanların özlenen samimi aile ve mahalle yaşamını sunmaya hazırlanıyor!

Kartallife Atalar'da fiyatlar 430 bin liradan başlıyor!

STCA Gayrimenkul, Kartal Life ismiyle satışa çıkardı. Proje 27 katlı tek blokta yükseliyor. Fiyatlar 430 bin liradan başlıyor.

Kartallife Atalar'da kampanyalar Kasım'a uzatıldı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Kartallife Atalar daire fiyatları!

Kartallife Atalar daire fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kartallife Atalar projesinde 60 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor...

Kartallife Atalar ödeme planı 2017 Haberi

Kartallife Atalar ödeme planı 2017

STCA Gayrimenkül’ün Kartal-Atalar’da hayata geçirdiği lüks butik konut projesi Kartallife-Atalar’da son 16 daire, yüzde 10 indirim ayrıcalığı ve kolay ödeme koşullarıyla şanslı sahiplerini bekliyor.


STCA Gayrimenkul’ün İstanbul’da kentsel dönüşümün en başarılı yürütüldüğü ilçelerin başında gelen Kartal’ın gözbebeği Atalar’da hayata geçirdiği Kartallife-Atalar’da geri sayım başladı. Mayıs 2016’da lansmanı gerçekleşen ve son teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlendiği projenin teslim tarihi 3 ay öne çekildi. İnşaatta kullanılan en son teknolojiler sayesinde her hafta bir katın yükseldiği projenin son teslim tarihi, Şubat 2018 oldu. Hem özlenen mahalle hayatını hem de site hayatının tüm ayrıcalığını bir arada sunan 24 katlı ve 104 daireden oluşan projede son 16 daire, sahiplerini bekliyor. Kartallife-Atalar’da ev sahibi olacaklar kolay ödeme koşulları ile birlikte yüzde 10 indirim fırsatından da...