29 / 03 / 2024

Kartepe teleferik projesi

Kartepe teleferik projesi

Kocaeli Kartepe'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek teleferik hattının temeli atıldı...

Kartepe teleferik ihalesi 28 Eylül'de!

Kartepe’de 50 yıldır hayal edilen, konuşulan ama bir türlü somut adımlar atılmayan Teleferik Projesi 28 Eylül tarihinde ihalesi yapılarak hayata geçiriliyor.

Kartepe teleferiğe kavuşuyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaptığı açıklamada, Kartepe'nin 50 yıllık hayali olan teleferik projesinin hayata geçirildiğini belirtti.

Kartepe teleferik projesi hızla ilerliyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in projelerinden biri olan Teleferik Projesi'ne ait çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin imar çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi.

Kartepe teleferik projesi onaylandı!

Kartepe Belediyesi'ne ait teleferik projesi için imar planı değişikliğiyle ilgili raporu oybirliğiyle onaylandı. İhale sürecine girilen teleferik projesinin tamamlanmasının ardından ziyaretçilerine seyir zevki yüksek bir teleferik yolculuğu sunacak.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Kartepe teleferik projesine 1 milyon lira destek!

Kartepe Belediyesi’nin Derbent-Kuzu Yayla, Hikmetiye-SEKA Kamp-Kuzu Yayla ve Hikmetiye arasında yapmayı planladığı teleferik projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 milyon lira projelendirme desteği verdi.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Master Villas Kartepe'de maliyetine villa fırsatı! Yeni proje

Master Kartepe Villas projesi Maliyetine ev tarafından, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Avluburun Mahallesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.  ''Yüzde yüz maliyetine'' sloganıyla satışa çıkan Master Villas Kartepe projesinde satışlar başladı. İşte ayrıntılar...

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Zeray Esil Kartepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Zeray Esil Kartepe projesinde kaç konut yer alacak? Zeray Esil Kartepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Zeray Esil Kartepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Kartepe teleferik projesi Haberi

Kartepe teleferik projesi

Kocaeli'de, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin aynı anda izlenebileceği Kartepe Teleferik Hattı'nın temeline ilk harç törenle atıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hikmetiye İstasyonu'nun yer alacağı Derbent Poligon Alanı'nda düzenlenen temel atma töreninde konuştu. Karaosmanoğlu, teleferik projesini hayata geçirmeye yıllar önce niyetlendiklerini, daha sonra bunun yapımını Kartepe Belediyesi'ne devrettiklerini söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaosmanoğlu, çok uzun ve sıkı bir takip sürecinin ardından bugün temel atma noktasına geldiklerini belirterek, çevreye duyarlı şekilde yapılacak projeyi 2020'nin başında hizmete almayı hedeflediklerini söyledi.

"Proje turizmin gelişmesine büyük katkı sağlayacak"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise bugün teleferik projesinin birinci etabına başladıklarını söyledi. Üzülmez, 4,7 kilometrelik bu etapta teleferiğin başlangıç istasyonu ile konaklama ve dinlenme tesislerinin inşa edileceğini belirtti. 

Üzülmez, Kartepe'ye kazandıracakları teleferiğin birçok...