23 / 04 / 2024

Kastamonu Teleferik Projesi ne zaman bitecek

Kastamonu Teleferik Projesi ne zaman bitecek

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Çılgın Proje olarak bilinen Teleferik Projesi için imzalar atıldı. Projenin 8 ayda tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Kastamonu Teleferik Projesi ne zaman bitecek Haberi

Kastamonu Teleferik Projesi ne zaman bitecek

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın tarihi Kastamonu Kalesi ile Saat Kulesi'ni gökyüzünden birbirine bağlayacağı, kamuoyu tarafından 'Çılgın Proje' ile adlandırılan 'Teleferik Projesi'nin sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş'm tarihi Kastamonu'yu gün yüzüne çıkartma projelerini de destekleyecek olan 'Teleferik Projesi'nin ihalesini kazanan Uluş Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketiyle karşılıklı atılan imzaların ardından çalışmalar bugün itibariyle başlayacak. Yüklenici firmadan en kısa zamanda projeyi tamamlamasını isteyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Hedefimiz tarihi Kastamonu'yu gün yüzüne çıkartmak. Tabi oluşturacağımız turizm bölgesini çeşitli projelerle desteklemeliyiz. Teleferik Projemiz tarihi projelerimizi destekleyecek projelerden bir tanesi. Proje tamamlandığında hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz Tarihi Kastamonu'yu gök yüzünden seyretme imkanı bulacaklar. Kale ile Saat Kulesi arasında 5 dakikalık seyrine doyum olmayacağına inandığım bir yolculuk gerçekleştirecekler. Bizler gelecek nesiller için çalışmalarımızı...