23 / 04 / 2024

Kavuklar Altındağ projesi

Kavuklar Altındağ projesi

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Kavuklar Altındağ Konutları bu ay satışta!

Kavuklar Gayrimenkul'ün İzmir Bornova'da başlayacağı Altındağ Konutları projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak. 39 ayda tamamlanacak olan Kavuklar Altındağ Konutları projesinde 1.198 konut yer alıyor.

Kavuklar Altındağ projesine yakında başlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesinde yakında başlayacak. 1.160 konuttan meydana gelecek projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşacak.

Kavuklar Altındağ projesi!

Kavuklar Altındağ projesi 2014'ün ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Fiyatların henüz belli olmadığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor...

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı! Başvurular resmen yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı... Başvurular resmen yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen Temmuz 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

TOKİ'den maaşı 5 bin 500 liranın altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 projesi için başvuru sürecini başlattı. Projelere maaşı 5 bin 500 liranın altında olan herkes başvuru yapabilecek...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Kuzey Ankara Girişi Altındağ imar planı değişikliği askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabı'na ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Dubai'de yarısı deniz altında villa projesi!

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Kavuklar Altındağ projesi Haberi

Kavuklar Altındağ projesi

Kavuklar Grubu'nun İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi ve Kazımdirik Mahallesi'nde inşaatına başladığı ancak tamamlayamadığı 2 projesi satışa çıkıyor. 


Altındağ ve Kazımdirik'teki 2 gayrimenkul için de 7 Haziran 2017'ye kadar teklif verilebilecek. Gelen teklifler değerlendirildikten sonra karar açıklanacak. 


1-) Altındağ'da 1.160 dairelik proje



Kavuklar'ın İzmir Bornova Altındağ'da temelini attığı ancak inşaatının o aşamada kaldığı projesi "kat karşılığı inşaat / satış ilanı" şeklinde bugün satışa sunuldu. Yani proje hem kat karşılığı inşaat şeklinde hem de proje tamamen topraktan satılabilecek ve alan kişi ya bu projeye devam edecek ya da yeni bir proje planlayacak. 


183 bin 203 metrekare inşaat alanına sahip projede 1.160 adet daire inşa edilmesi planlanmıştı ama inşaatı bir tamamlanamadı. Projedeki 380 adet dairenin satışı yapıldı. Ancak Kavuklar Grubu projeyi satarken, projeden...