19 / 04 / 2024

Kavuklar Grubu gayrimenkulleri

Kavuklar Grubu gayrimenkulleri

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Metehan Kavuk: Kavuklar Gayrimenkul üç bin kişilik istihdam ordusuna sahip!

Üç bin kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, şirketin devam eden ve yapılması planlanan projelerini anlattı, konut almayı planlayanlara önerilerde bulundu.

İzmir Point Bornova AVM'ye 56 milyon euro kredi!

Kavuklar Grubuna 9 yıl vade ile kredi sağlayan sözleşme. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk arasında imzalandı...

Finansbank ile Kavuklar Grubu 56 milyon Euro’luk anlaşma imzaladı!

Finansbank, İzmir Point Bornova AVM ’nin proje finansmanı için Kavuklar Grubu ile toplam 56 Milyon Euro ’luk 9 yıl vadeli kredi için prensip anlaşması imzaladı.

Kavuklar Grup Malatya'da Hilton Otel ve AVM açacak!

Kavuklar Grubu Malatya'daa hayata geçirdiği Hilton DoubleTree'yi önümüzdeki günlerde hizmete açacak...

Doğuş Holding'in atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olacak!

Levent Büyükuğur, Doğuş Grubu'nun elindeki atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olarak kullanma planları olduğunu söyledi...

Kavuklar Grubu gayrimenkulleri Haberi

Kavuklar Grubu gayrimenkulleri

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'na ait bazı gayrimenkullerin satışı için açık artırma düzenlendi.


Grubun Bayraklı Towers'daki yönetim ofisinde düzenlenen açık artırmada, Defterdarlık uzmanlarından oluşan komisyon, ekspertiz fiyatı üzerinden başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin lira ile 46 milyon 500 bin lira arasında değişen 5 grup gayrimenkulü satışa sundu.


Toplam 92 milyon 250 bin liralık başlangıç bedeline sahip gayrimenkuller için yaklaşık 20 teminat dosyası alındı.


Açık artırmada 4 grup gayrimenkul için yaklaşık 50 milyon liralık fiyat alındı, başlangıç fiyatı 46 milyon 500 bin lira olan gayrimenkulün açık artırmasına giren olmadı.


Kayyum heyetinin, oluşan fiyatlarla satışların yapılıp yapılmayacağına karar vereceği belirtildi.


Şirket borçları için

Şirketin 600 milyon liraya yaklaşan borcunun bir bölümünün ödenmesi için...