19 / 04 / 2024

kavuklar kayyum

kavuklar kayyum

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Ziraat Bankası'na kayyum atandı! Flaş gelişmenin nedeni belli oldu

Ziraat Bankası'nın Almanya'da faaliyet gösteren International şubesine Alman Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kayyum atandı.

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

TMSF 985 şirkette kayyum oldu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Gülal, fonun Türkiye'nin 44 ilinden toplam 985 şirkette kayyum olarak görev yaptığını söyledi. 

Durmazlar Grup'a TMSF kayyum olarak atandı!

FETÖ/PDY'ye finans sağlandığı yönünde MASAK raporu bulunduğu öğrenilen ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketi TMSF kayyum olarak atandı.

TMSF 965 şirket ve 107 gerçek kişinin mal varlıklarına kayyum oldu!

Başbakan Yardımcısı Canikli, "KHK'lar kapsamında Türkiye'nin 43 ilinden toplam 965 şirkette kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi veya Fon bu şirketlere kayyum olarak atandı. Ayrıca 107 gerçek kişinin mal varlıklarına TMSF kayyum oldu" dedi.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

850'den fazla şirkete kayyum atandı!

Başbakan Yardımcısı Canikli, FETÖ ile mücadelede kayyum atanan şirketlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Canikli, "Şu an itibariyle 850'den fazla şirkete bu kapsamda kayyum atanmış durumda." dedi.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Mardin'de tamamlanmayan konutlar için kayyum talebi!

Mardin'de bazı sorunlar nedeniyle 6 yıldır yapımı tamamlanmayan konutların önünde toplanan hak sahipleri, inşaatın TOKİ'ye devredilmesini veya kayyum görevlendirmesinin yapılmasını istediler.

kavuklar kayyum Haberi

kavuklar kayyum

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'na ait bazı gayrimenkullerin satışı için açık artırma düzenlendi.


Grubun Bayraklı Towers'daki yönetim ofisinde düzenlenen açık artırmada, Defterdarlık uzmanlarından oluşan komisyon, ekspertiz fiyatı üzerinden başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin lira ile 46 milyon 500 bin lira arasında değişen 5 grup gayrimenkulü satışa sundu.


Toplam 92 milyon 250 bin liralık başlangıç bedeline sahip gayrimenkuller için yaklaşık 20 teminat dosyası alındı.


Açık artırmada 4 grup gayrimenkul için yaklaşık 50 milyon liralık fiyat alındı, başlangıç fiyatı 46 milyon 500 bin lira olan gayrimenkulün açık artırmasına giren olmadı.


Kayyum heyetinin, oluşan fiyatlarla satışların yapılıp yapılmayacağına karar vereceği belirtildi.


Şirket borçları için

Şirketin 600 milyon liraya yaklaşan borcunun bir bölümünün ödenmesi için...